Poate ca modul cum abordez problemele/subiectele pe acest forum sunt, probabil, neagreate de unii dintre voi. Daca am deranjat in trecut am fost taxat. Nu este nicio problema. Acum insa mi se pare un paradox. Am deschis un subiect, zic eu util, atat timp cat mai exista subiecte asemanatoare dar a fost aruncat direct la hazna, fara nicio explicatie. Nu am facut spam, nu am dat teapa, am vrut sa fiu de ajutor.
Nu vreau decat o simpla explicatie: de ce ? S-a muncit enorm la proiect timp de cateva luni de zile, este functional si util, stim cu totii cat de frustrant este sa completezi campurile alea de fiecare data cand vrei sa dai un anunt. Nu intelegeti gresit, nu am niciun interes cu respectiva aplicatie, altfel nu ar fi fost free.
Nu as fi revenit asupra subiectului daca in ultimile zile nu as fi fost contactat de unii dintre voi care sunteti interesati de aplicatie. Inseamna ca totusi este utila dar cineva nu e de acord. Sau nu suporta ideea ca tocmai eu am venit in sfarsit cu ceva interesant.
Acum, pentru cel care a aruncat subiectul la gunoi: incearca sa fii obiectiv si gandeste-te ca aplicatia a fost realizata de altcineva, indragit si respectat de voi pe acest forum. Ar fi ajuns la gunoi ?
cu consideratie,

Răspunde cu citat