Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Plugin securitate

sTyaL este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th April 2013
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    60
    Putere Rep
    0

Implicit Plugin securitate

Buna ziua, vreau sa stiu si eu ce parare aveti de un plugin de securitate, si anume Sucuri Security - Auditing, Malware Scanner and Security Hardening.
    Are rost sa il instalez?, imi va afecta site-ul in vreun fel (seo/google)?

As dori feedback-uri de la cei care au folosit acest plugin.

Maryan. este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st March 2015
    Locaţie
    Chirnogeni, Constanta
    Vârstă
    28
    Posturi
    30
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Plugin care îţi consuma multe resurse şi pe SEO nu prea este cine ştie ce, acum l-am instalat să îţi trimit un feedback, din partea mea îţi spun că nu merită, trimite-mi PM cu ce plugin ai vrea şi eu am să îţi dau cel mai bun plugin pentru seo de ex sau de cache. Despre securitate, aici este doar o prostie Wordpress este bine securizat, un alt plugin băgat de securitate este bun doar atunci când şti că iei teme nulled de pe net şi nu vrei să ai un shell sau ceva. Pace!

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

50% off topic, 50% on topic: In general, dupa instalare, un plugin de securitate devine "componentul" cel mai urmarit de catre hackeri. Eu prefer sa "blindez" cat se poate un site WP cu ajutorul fisierului .htaccess.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Calin Vezi Post
    50% off topic, 50% on topic............ Eu prefer sa "blindez" cat se poate un site WP cu ajutorul fisierului .htaccess.
    50% folositor. Ai putea sa vii cu un exemplu de .htacces pentru a fi 100% folositor?
    Multumesc!

Pentru ca vorbim de WP si de securitate as adauga doua elemente de care trebuie tinut cont din momentul instalarii dar se pot modifica si dupa:
    1. Schimbarea prefixului tabelelor (din WP_ in orice altceva)
    2. Schimbarea denumirii contului de administrator (din Admin in orice altceva) si afisarea unui nume diferit de numele contului.

sTyaL este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th April 2013
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    60
    Putere Rep
    0

Implicit

Am instalat acest plugin mai mult pentru a vedea cine se logheaza pe site. gen user / ip . (lastlogin)

Si am zis sa intreb sa nu ma afecteze pe parte de seo, desi nu cred ca are nici o legatura.

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    49
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Maryan. Vezi Post
    Plugin care îţi consuma multe resurse şi pe SEO nu prea este cine ştie ce, acum l-am instalat să îţi trimit un feedback, din partea mea îţi spun că nu merită, trimite-mi PM cu ce plugin ai vrea şi eu am să îţi dau cel mai bun plugin pentru seo de ex sau de cache. Despre securitate, aici este doar o prostie Wordpress este bine securizat, un alt plugin băgat de securitate este bun doar atunci când şti că iei teme nulled de pe net şi nu vrei să ai un shell sau ceva. Pace!
    WP ai putea spune ca e oarecum safe doar daca e chel, fara niciun plugin si cu default themes. In momentul in care incepi sa instalezi plugins, incepi si cresterea exponentiala a posibilitatii de a te trezi cu paduchi. Asa, din senin, si fara nulled shit. S-a tot vorbit in ultimele 2 saptamani despre un plugin pentru seo care avea limbrici si totusi, este foarte bine cotat si folosit pe masura (112,500 downloads in ultima saptamana) dar care uite ca permitea niste injectii (injectari).
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Maryan. este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st March 2015
    Locaţie
    Chirnogeni, Constanta
    Vârstă
    28
    Posturi
    30
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de EHR Vezi Post
    WP ai putea spune ca e oarecum safe doar daca e chel, fara niciun plugin si cu default themes. In momentul in care incepi sa instalezi plugins, incepi si cresterea exponentiala a posibilitatii de a te trezi cu paduchi. Asa, din senin, si fara nulled shit. S-a tot vorbit in ultimele 2 saptamani despre un plugin pentru seo care avea limbrici si totusi, este foarte bine cotat si folosit pe masura (112,500 downloads in ultima saptamana) dar care uite ca permitea niste injectii (injectari).
    Interesant... Intr-adevar trebuie sa fim foarte atenti cu cea ce instalam in WP.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Bresa de securitate
    De Pami în forumul WordPress
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 27th February 2015, 11:08
  2. Plugin securitate
    De Nickalls în forumul WordPress
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 22nd March 2013, 09:35
  3. Plugins Securitate WP
    De Zimbru în forumul WordPress
    Răspunsuri: 5