Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Stare Forum

VladimirGhetau este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st January 2015
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit Stare Forum

Salutare, primul meu post de multi ani.

In 2008-2010 Seopedia a fost foarte activ. Fost membru, dar mi-am pierdut adresa de email si contul de pe forum. Insa tin minte ca erau vremuri interesante, in care toti invatam si schimbam idei.

Spre sfarsitul lui 2005 tin minte ca SEO era pe ghicite, si de multe ori nu functiona. Erau tool-uri, si erau scumpe, rezultatele erau prea slabe. Adwords functiona.

Acum care e situatia forumului, observ ~120 membri online, nu stiu daca e bine sau rau. Cat de des se posteaza, care este feelingul legat de calitatea postarilor? Samd. Un feedback personal ar fi super :-)

Pot contribui in sectiunea de programare si feedback websites. Dau cu parerea direct si fara menajamente.

Imi pare bine sa va (re)cunosc :-)

Cu drag,
    Vlad

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de VladimirGhetau Vezi Post
    Salutare, primul meu post de multi ani.

In 2008-2010 Seopedia a fost foarte activ. Fost membru, dar mi-am pierdut adresa de email si contul de pe forum. Insa tin minte ca erau vremuri interesante, in care toti invatam si schimbam idei.

Spre sfarsitul lui 2005 tin minte ca SEO era pe ghicite, si de multe ori nu functiona. Erau tool-uri, si erau scumpe, rezultatele erau prea slabe. Adwords functiona.

Acum care e situatia forumului, observ ~120 membri online, nu stiu daca e bine sau rau. Cat de des se posteaza, care este feelingul legat de calitatea postarilor? Samd. Un feedback personal ar fi super :-)

Pot contribui in sectiunea de programare si feedback websites. Dau cu parerea direct si fara menajamente.

Imi pare bine sa va (re)cunosc :-)

Cu drag,
    Vlad
    Salut Vlad,

Un feedback personal:
    1. 2005 - ghicite, teste, sfaturi, teste, teste, seo usor
    2. 2008-2010 - toata lumea cauta sa faca "bani" din online = seo = discutii, teste, seo usor
    3. 2012-2014 - multi se lasa de seo, a devenit foarte greu, altii prefera sa pastreze info pentru ei (nu mai merge nimic).
    4. 2015-2016 - seo si mai greu, se schimba multe, din ce in ce mai putine teste, totul este secret acum.

Seo este o arta acum, destul de scumpa. Nimeni nu-si permite sa se faca de ras, cu posturi absurde, toti prefera sa citeasca si sa "mestece". Nu mai e loc de greseli si teste, nu mai risca nimeni pe "auzite".
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

VladimirGhetau este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st January 2015
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    4. 2015-2016 - seo si mai greu, se schimba multe, din ce in ce mai putine teste, totul este secret acum.
    Salut Tom, suna interesant, multumesc de feedback! Uitandu-ma si la postul tau cu notiuni de baza in SEO, se pare ca s-a ajuns la common sense in SEO :-)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cu forum sau fara forum? dinstup.ro
    De Aradean în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 21st December 2012, 18:50
  2. cum e mai bine: forum.site.ro sau site.ro/forum?
    De gigipok în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th February 2010, 20:15
  3. Forum Posters Gay Lesbian forum si alte forumuri adult
    De w3bmaster în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 7th January 2009, 22:32
  4. forum
    De steff în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 31st May 2008, 00:47
  5. Our Forum
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th March 2006, 10:20

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •