Salutare,
As dori putin ajutor, sau macar niste sugestii, in promovarea unei aplicatii android. Aplicatia despre care vorbes se numeste Surewin Euromillions si poate fi gasita in google play.
Orice opinie sau critica e binevenita.
Multumesc
Salutare,
As dori putin ajutor, sau macar niste sugestii, in promovarea unei aplicatii android. Aplicatia despre care vorbes se numeste Surewin Euromillions si poate fi gasita in google play.
Orice opinie sau critica e binevenita.
Multumesc
Salut!
Nu prea inteleg exact ce face aplicatia ta, este un joc de noroc?
NU, nu este un joc de noroc...este mai degraba o baza de date cu toate variantele posibile ce pot fi jucate la loto. Userul alege numarul care vrea sa-l joace, noi jucam acel numar in numele lui, dar in acelasi timp numarul apare ca si jucat pentru restul userilor....in cazul acesta sunt putine sanse ca numarul sa fie jucat din nou si incurajam userii sa joace o varianta nejucata si astfel intr-un final vom juca toate variantele posibile ceea ce inseamna ca avem minim un catigator garantat.
Sper ca te-am lamurit, astept raspuns.
Mersi,
Nu am un gadget cu Android sa testez aplicatia, dar din cele scrise de tine te astepti sa ai atatea variante jucate si inregistrare in aplicatia ta, cate variante posibile exista? Adica 13983816 de combinatii sa fie jucate, pentru un castig la una din primele 3 categorii, cel putin la 6/49 acestea sunt sansele, 0,1%.
Fara semnatura.
"The prize for matching just the first five numbers is around 35000£ and there are 2,118,760 possible sequences of numbers."
Vezi tu, premiul e 35k si sunt 2mil+ combinatii. Presupunand (prin absurd) ca ai gasi 2.2 mil de oameni sa o foloseasca, unul din ei ar castiga cei 35k.
Problema e ca pentru mine ca user sansele nici nu cresc, nici nu scad. Nu ma incalzeste cu nimic faptul ca unul din cei 2.2 mil au castigat premiul.
Ce ar motiva un user sa o instaleze si sa o foloseasca?
Retired
Eu ma gandesc ca daca s-ar baza pe un alt tip de joc (unde ar fi un numar mai mic de combinatii - nu stiu bine jocurile astea cu bile) ar fi sansele mai mari sa faci ceva si sa te promovezi. Ai putea sa te bazezi pe o anumita categorie de castig, sau tu stii mai bine pe ce se bazeaza loto asta.
Cauta un motiv sa o instaleze lumea (asa cum zice si Catalin) pentru ca ideea e interesanta si atractiva (toata lumea ar vrea sa castige la loto) dar ofera-le ceva ce singuri nu ar putea sa realizeze.
P.S: Daca tu practic incasezi banii de bilete de la ei si le pui tu (daca am inteles corect) ai putea avea intr-un cont o suma mare de bani. Exista la banci niste conturi active care iti calculeaza dobanzi instant pe sumele din cont si iei comision chiar daca tii banii doar o zi in cont. (Cel putin asa retin ca am citit acum cativa ani cand aveam o idee similara cu a ta).
Spor si vino cu vesti de bine!
Scuze, la 6 din 49 sunt aproape 14 milioane de variante, mai exact 13.983.816. Poti fi sigur de castig doar daca le joci pe toate.
Loteria este un joc de noroc, nu de unicitate.
Din 6 numere se poate face o varianta, din 7 numere se pot face 7 variante, din 8 numere se pot face 28 de variante, din 9 numere se pot face 84 de variante, din 10 - 210 variante iar din 12 - 924 de variante. Tu 12 numere le acoperi cu 2 variante. Vor fi alea castigatoare? Nu cred, ca mai sunt 922 de variante inca ne jucate...
La un volum mare, rationamentele sunt altele, daca softul tine evidenta variantelor jucate si nu a numerelor, si numai daca o colectivitate semnificativa joaca respectand regula impusa.
Mai exact:
Dar daca joaca 14 milioane de oameni si acopera in total 3 milioane de variante? Foarte posibil!
OK, sa zicem ca ar fi un program care sa anunte ca respectiva varianta a mai fost jucata. Ce as face, as schimba un numar? Mi-ar creste asta sansele de castig? Mie nu, dar colectivitatii da, dar numai si numai daca ar respecta toti regula asta.
Deci, din punct de vedere personal tot inutil ar fi... Ba poate chiar numarul pe care il schimb ar fi castigator...
Deci valoarea e tot 0
Sa zicem ca ai suficienti bani sa joci toate variantele. Pai atunci ce nevoie mai ai de soft? Hasurezi tot biletul si basta!![]()
Daca ai putea sa schimbi strategia de jos, poate ai avea mai multe sanse cu aplicatia.
De exemplu: userii sa fie logati in aplicatie, aleg o singura varianta in mod gratuit; daca a mai fost luata nu-i da voie aplicatia sa o aleaga; rezultatul extragerii este cel oficial 6/49; daca au castigat vor avea un nr de puncte in contul online cu care vor putea "cumpara" mai multe variante la extragerea urmatoare folosind punctele din cont...Practic devine un joc paralel cu cel oficial...Acum trebuie studiata problema legala cu aceasta propunere...
Poti face un clip pentru youtube,poti promova daca ai ceva bani cu ajutorul campaniilor online,poti distribui aplicatia prin grupurile de pe facebook.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)