Postat în original de
diasomie
Roby si Tom, va multumesc..
1) pare aiurea sistemul asta cu adaugare..pai daca eu am un site tip mall si vreau sa vand si ..sampon si ciocolata si placi video cum se impaca sistemul asta cu produse diferite? Site.ro Sampoane bebe - placa video ( asta daca are relevanta mai mare pe placa video?)
La E ..mag de ce nu se intampla? Are linkuri mai variate pe mai multe domenii?
2) Tom, experienta mi-a spus ca gratis nu-i nici chiar intre rude sau prieteni..
Ce sa spun , multumesc , ma gandesc la oferta.
Imediat cum mi-si spus prima data de update am inceput sa lucrez pe un site secundar. Ma credeam expert in cs cart, dar varianta asta noua mi-a julit urechile. Problema de baza acum o vad ca eu am muuulte categorii care trebuie insirate si meniul orizontal este prea ingust. am nevoie de unul vertical. Ceea ce softul nu m-a lasat si varianta gasita de mine implica manual sa il fac cu un consum foarte mare de timp.
3)Chiar ieri am inceput magazinul unui site www. drumulmatasii .ro ( e nou, doar blogul lui este de mult intretinut site/blog ) O sa incerc sa vad cum ma descurc pe el si daca imi pare mai usor cu meniurile ma arunc la curatenia de vara propusa de tine)
Multumesc inca o data
1. Cand ai magazin generalist, anchorele sunt diversificate, iar atunci ajungi sub 1% pentru un "cuvant cheie". Site-ul este brand = nume domeniu, sau dupa caz, ce titlu ai tu pe "index".
2. Eu ti-am propus, pentru ca pentru mine e simplu. Nu iti fac design = cere timp, iti fac doar update si-ti fac design asemanator = 2 minute
Nu ai multe categorii, ai tu site-ul structurat prost. Ai pagini goale, create doar de spam (vezi ace acupunctura bucuresti). Tu ai maxim 5-6 categorii, care se pot adauga in meniu principal, sau pe stanga, incap oricum. Daca le pui sus, pe stanga activez doar level 2, nu tot meniul. Nu stiu ce varianta ai gandit tu, asa ca nu-mi pot spune parerea.
3. Ok. Ideea este ca trebuie sa "te prinzi" de logica din admin, dupa devine simplu si rapid.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.