Salut,
Am luat un domeniu nou, sa fac un site de afiliere... ma cam blochez la optimizare si la cuvintele cheie alese, ma ajuta cineva sa fac o optimizare cat de cat?
Multumesc
Salut,
Am luat un domeniu nou, sa fac un site de afiliere... ma cam blochez la optimizare si la cuvintele cheie alese, ma ajuta cineva sa fac o optimizare cat de cat?
Multumesc
Pai la ce sa te ajute, doar tu stii cuvintele cheie.. iar daca nu le stii, e imposibil de optimizatOri, s-a discutat de atatea ori despre factorii on-page, pe care ii poti pune la punct usor.. si mai ramane partea de link building care se face in timp, calculat.. In rest, la ce ai nevoie de ajutor?
Signatura lipsa
Spune de ce anume ai nevoie, de o campanie SEO completa? Da-mi un pm ca-ti fac eu.. contracostSau mai bine nu folosesti tu search-ul forumului si pui informatiile cap la cap? Sunt extraordinar de multe.
Multumesc celor care mi-au trimis sugestii si oferte pe pm, imi recomandati topicuri despre optimizare, pluginuri...![]()
Plugin recomandat de mine: All in One SEO Pack pentru meta tag-uri.
In rest incearca sa scri articole unice si optimizate (sa contina cuvinte cheie potrivite, daca ai un site in care scri despre mobila din lemn masiv incearca sa creezi articole gen: Detinem aparatura de ultima generatie, iar mobila din lemn masiv oferita de noi este... etc... )
Incearca sa cauti pe google sau aici pe seopedia tehnici de optimizare eficienta. Si ai sa gasesti cu siguranta.
S-a rezolvat, se poate inchide.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)