Salut, imi poate recomanda cineva un Modul SEO pentru wordpress. Am gasit si eu foarte multe dar nu stiu pe care sa-l aleg, ma gandeam ca cineva mai cu experienta paote sa-mi zica ce sa aleg.
Multumesc !
Salut, imi poate recomanda cineva un Modul SEO pentru wordpress. Am gasit si eu foarte multe dar nu stiu pe care sa-l aleg, ma gandeam ca cineva mai cu experienta paote sa-mi zica ce sa aleg.
Multumesc !
Confirm, e cel mai complet.
Ai aici un articol destul de util, iti sunt explicate toate facilitatile si il poti configura corespunzator: How to Install and Setup WordPress SEO Plugin by Yoast
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Claudiu4 in caz ca nu te descurci cu plugin-ul de la Yoast poti folosi si All in One Seo. Eu personal pe acesta il folosesc si sunt destul de multumic de el.
WordPress › All in One SEO Pack « WordPress Plugins - il folosesc de cand ma stiu si din punctul meu de vedere acopera o arie destul de larga din punct de vedere SEO.
All in one SEO PACK il folosesc si eu si intradevar este foarte bun.
Salut, revin cu o alta intrebare legata de wordpress sa nu mai deschid alt topic
Cand postez ceva, nu am optiunile de "draft" si "copy", e nev de un plugin sau ceva, daca da cum se numeste?
Salut,
Pentru aceste opțiuni poți folosi plugin-ul Duplicate Post.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)