Salutare,
Am si eu o problema, cu un site de content pe o platforma wordpress. Toate imaginile pe care le incarc prin media library, imi genereaza automat pagini atasament. Nici una dintre pozele plasate in articole nu a fost directionata catre attachment page. Toate au fost directionate catre fisier, sau nu au fost directionate deloc. Cu toate astea imi genereaza aceste pagini cu atasament, sub forma siteulmeu.ro/titlu-articol/attachment/denumire-poza. Ideea e ca nu stiu cum pot rezolva aceasta problema, iar cei de la AdSense mi-au respins deja o cerere pentru asta. Unele pagini cu atasement au fost deja indexate de google. Chiar si pentru imaginile din galerii imi genereaza astfel de pagini. Pluginurile pe care le folosesc sunt: All In One SEO Pack, Facebook Like Thumbnail, Google XML Sitemaps si Ultimate TinyMCE. Platforma este WordPress 3.5.1. Urmeaza sa-i fac update curand.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat, va rog? Sunt incepator, si mai greu de initiat. Daca mi-ar putea explica cineva pe intelesul meu, i-as ramane recunoscator.
Multumesc frumos!

Răspunde cu citat