Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Schimb de link - pe diferite nise

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data īnscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Thumbs up Schimb de link - pe diferite nise

Caut parteneri pentru schimb de link-uri pe diferite nise.
    Am siteuri / bloguri pe nise: Sanatate, Sport, Culinar, IT, Electronice, Fashion, Cumparaturi, Asigurari, Auto, Turism, Energie, Cadouri si Flori, etc
    Site-urile au cel mult 10-15 linkuri externe.

Link exchange + trafic trade
    Nu urmaresc doar link exchange, ci si schimb de trafic, pozitionarea linkurilor pe site-urile mele se face in functie de traficul primit in 24h. Cu cat va trimite mai mult trafic un site cu atat va avea pozitie fruntasa in lista.
    Linkurile sunt asezate de obicei in sidebar (bloguri) sau footer, dar pot fi si in content, top menu sau header, de la caz la caz!

Cerinte:

- Schimb doar cu pagina de index
    - Prefer schimb A-B-C sau A-B-C-D
    - Siteul sa nu aibe mai mult de 20 de link-uri externe
    - Nu sterg niciodata un link fara sa anunt / discut si vreau sa fiu anuntat de asemeni.

Multumesc
    Ultima modificare făcută de Diana; 1st April 2013 la 12:27.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data īnscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

10-20 linkuri externe mi se pare mult. Cand ai site-uri cu mai putine (< 5), sunt interesat de schimb. Altfel nu vad avantajul unui link pe un site cu 20 externe.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    0
    Data īnscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

@Tom
    Am observat ca iti place mult sa scrii,
    Sper sa nu te aprinzi iar si sa ma ameninti cu negativ, dar daca vroiam sa discut despre numarul de linkuri externe, avantaje, dezavantaje, deschideam un alt topic.
    Am pus o oferta destul de clara, nu vad rostul de discutiilor, daca nu esti interesat, nu schimbi.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data īnscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat īn original de Mihai_Is Vezi Post
    @Tom
    Am observat ca iti place mult sa scrii,
    Sper sa nu te aprinzi iar si sa ma ameninti cu negativ, dar daca vroiam sa discut despre numarul de linkuri externe, avantaje, dezavantaje, deschideam un alt topic.
    Am pus o oferta destul de clara, nu vad rostul de discutiilor, daca nu esti interesat, nu schimbi.
    "cel mult 10-20" e posibil sa fie si 5?

Daca aveai timp sa cauti pe forum, gaseai 2 topicuri cu link exchange deschise de mine. Deci MA INTERESEAZA oricand link exchange. Asa ca am specificat, daca acel "cel mult" ajunge la 5, vreau!

Eu nu amenint cu negative, pur si simplu daca il primesti, ai si explicatia langa. Asa e corect.

Off: Din pacate sunt obligat sa stau la pat de 3 luni, asa ca am timp destul de scris!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat īn original de Tom Vezi Post
    10-20 linkuri externe mi se pare mult. Cand ai site-uri cu mai putine (< 5), sunt interesat de schimb. Altfel nu vad avantajul unui link pe un site cu 20 externe.
    Toti cei care sunt bine documentati si au site-uri se feresc sa puna mai mult de 5 link-uri pe un site.
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

Reputatie:
    0
    Data īnscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

@Tom
    Da, poate ajunge, normal.
    E de preferat sa schimbi 5 linkuri si bune, dar cand si partenerul de schimb ofera aceeasi masura.
    Am patit sa fie scoase linkurile dupa un timp sau cand schimbi are 10 si dupa cateva luni 40, din acest motiv am considerat rezonabil un numar de 10-20.

@Marian
    Eu nu am deschis un topic despre cate linkuri externe poate avea un site, te rog sa intelegi.
    Am pus o oferta, oricine e interesat ma poate contacta, discuta, exista varianta 2-3 la 1 etc. Chiar sunt interesat de schimb de linkuri, deoarece consider ca este important pentru un site.
    Daca cineva nu e interesat nu vad rostul altor discutii!

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat īn original de Mihai_Is Vezi Post
    @Tom
    Da, poate ajunge, normal.
    E de preferat sa schimbi 5 linkuri si bune, dar cand si partenerul de schimb ofera aceeasi masura.
    Am patit sa fie scoase linkurile dupa un timp sau cand schimbi are 10 si dupa cateva luni 40, din acest motiv am considerat rezonabil un numar de 10-20.

@Marian
    Eu nu am deschis un topic despre cate linkuri externe poate avea un site, te rog sa intelegi.
    Am pus o oferta, oricine e interesat ma poate contacta, discuta, exista varianta 2-3 la 1 etc. Chiar sunt interesat de schimb de linkuri, deoarece consider ca este important pentru un site.
    Daca cineva nu e interesat nu vad rostul altor discutii!
    Nu este vorba ca vrea cineva sa iti strice topicul, pur si simplu prin faptul ca ai prea multe link uri pe un site poti face altora sau site-ul tau are valoarea 0 din punct de vedere seo.
    Eu ma retrag, am vrut pur si simplu sa iti ofer un sfat.
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

Reputatie:
    0
    Data īnscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu te supara, ideea e ca deja l-ai stricat si mai ales ca era un topic strict pe o oferta care ma interesa, mai ales ca vroiam sa mai aduc modificari in timp.
    Nu am deschis un topic general de discutii seo despre numarul de linkuri.
    Nu stiu care e experienta ta seo si nu ma intereseaza, dar ar trebui sa stii ca seo nu e o stiinta exacta si nu poti judeca doar dupa numar daca 5 linkuri e prea putin sau 10 prea mult.
    Sunt multi factori care conteaza, relevanta linkurilor, pozitia, daca e schimb direct / A-B-C / A-B-C-D, nisa, ip-urile, numarul de linkuri totale, etc...... iar personal 10-20 linkuri relevante mi se pare OK atata timp cat le consider bune.
    In concluzie, va rog nu imi mai dati sfaturi, cine vrea sa schimbe linkuri PM.

Multumesc
    Ultima modificare făcută de Diana; 1st April 2013 la 12:28.

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand link-uri pe site-uri diferite nise la preturi minime
    De Calin B īn forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 30th October 2012, 14:01
  2. Fac Schimb de Advertoriale diferite Nise
    De danis īn forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 15th March 2012, 00:07
  3. 20 de advertoriale gratuite, diferite nise
    De somnulescu īn forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 1st February 2012, 17:14
  4. Vand link-uri - mai multe site-uri - diferite nise !!!
    De danis īn forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 1st November 2011, 09:52
  5. Vand 13 domenii, nise diferite
    De Serban Cristian īn forumul Domenii
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th May 2011, 10:51

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii