Buna,
Am si o "problema" nelamurire mai exact; unei persoane ii place un articol, de ce pe facebook nu apare poza articolului respectiv si apare cu totul alta poza...
Exemplu aici:
Nu trebuia sa apara ceva de genul ?
Aici este articolul.
Multumesc,
Buna,
Am si o "problema" nelamurire mai exact; unei persoane ii place un articol, de ce pe facebook nu apare poza articolului respectiv si apare cu totul alta poza...
Exemplu aici:
Nu trebuia sa apara ceva de genul ?
Aici este articolul.
Multumesc,
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
poate sunt mai multe poze pe pagina respectiva si facebook-ul nu are cum sa stie care este poza buna si astfel ii pune pe utilizatori sa aleaga imaginea in momentul cand posteaza un link
Salut, m-am uitat la tine pe site si se pare ca nu ai implementat protocolul Open Graph, astfel facebook nu stie ce imagine sa "prinda" si va alege primele imagini pe care le gaseste pe site. Implemetand acest protocol ii vei "spune" exact ce imagine / titlu / descriere sa arate pe facebook.
Viziteaza site-ul ogp.me - pentru documentatie
Dap, sunt mai multe poze pe pagina, dar cand dai like nu te pune sa alegi, dai like si atat devine inactiv... Ma gandeam ca poate au o metoda de a arata poza care trebuie... dupa marime sau dupa locatie... nu stiu , zic si eu, ca e putin aiurea asa... dupa cum se vede in imagine in loc sa apara o imagine relevanta, apare ......
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
vezi ce a zis raoul si gasesti acolo rezolvarea
vezi ca se poate seta si <meta property='og:image' content= ca sa pui o imagine default. Asta ca sa nu-ti mai apara poza de profil
Scriu tutoriale linux aici: http://www.debian-tutorials.com/
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)