Am facut o campanie, am asteptat aproape 12 ore sa o aprobe, acum e aprobata de 4 ore dar nu are nici o afisare, reach, click, nimic!
Spuneti-mi ce pot sa fac sa o bage facebook in seama? care e problema?
Am facut o campanie, am asteptat aproape 12 ore sa o aprobe, acum e aprobata de 4 ore dar nu are nici o afisare, reach, click, nimic!
Spuneti-mi ce pot sa fac sa o bage facebook in seama? care e problema?
si eu aveam aceleasi probleme... am asteptat in jur de o zi sa o activeze, apoi mi-o baga cateva ore dupa care pauza. 2,3 ore mergea campania, 2,3 ore statea.
si inca o chestie ce mi s-a intamplat: de fiecare data cand intram in campanie ca sa vad afisarile, graficele, etc, mi se oprea automat pentru cateva ore..
Dar a mea desi e aprobata de dimineata, nu a afisat-o deloc!
Poate pentru ca ai filtrele alea mult prea stricte? Mi s`a intamplat si mie o data sa nu am afisari deloc, dar asta pentru ca setasem filtrele pentru utilizatori mult prea strict.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Singura targhetare a fost sa fie peste 18
Daca ne dai un printscreen cu setarile sau ceva sa vedem ce e pe acolo, poate te putem ajuta![]()
sunt la laptop si nu are buton de printscreen si nu ma pricep sa fac
Sau de obicei ai pe tastatura o tasta care se numeste PrtScr sau PrtScn, depinde, am vazut ambele. O apesi, apoi un ctrl+v in paint sau orice editor. Si asa vedem si noi![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)