Vand cateva proiecte
Nu mai activez in web de ceva vreme si am cateva proiecte de care vreau sa scap. Nu am pretentia de a recupera sumele investite, ci macar o mica parte.
1) jocuricuatv.info este un proiect ce are in spate cateva siteuir secundare: jocuricuatv.eu, jocuricuatv.biz, jocuri-atv.net
Toate aceste siteuri au pe ele continut de calitate inalta si sunt promovate prin advertoriale bune, mare parte cumparate de la Kidu si Iski.
Scriptul siteului principal este home-made, nu il mai detine nimeni. Este optimizat corect dpdv seo si are o structura curata, cod sursa valid. Detin o baza de date cu peste 50de jocuri cu descrieri unice (~100 cuvinte fiecare) si descrieri meta pentru a fi adaugate ulterior pe site.
Nu ma ocup de el din lipsa de timp si cunostinte seo. Siteul sta de vreme buna pe primele pozitii din pag 2 pe google.ro, insa un meserias seo l-ar ridica foarte rapid in prima pagina. Nisa are potential mare, se pot incasa usor cateva sute de euro lunar daca siteul este dus la valoarea pe care o merita.
S-au investit pana acum 100e in platforma, peste 200 in optimizare si promovare, 50e in jocuri. Pretul de vanzare intentionez sa fie aproximativ jumatate din suma investita.
2) twinkie.ro este un blog cu vechime de 2 ani, cu peste 220 de articole, toate unice. Are link juice bun, se poate folosi lejer pentru promovarea altor proiecte. Se pot incasa bani frumosi din vanzare de advertoriale si linkuri sitewide.
Pret: 50 euro.
3) optimistblog.net a fost blogul meu personal pe care am scris articole din domenii vaste. Are un link juice bunicel, fiind ideal pentru promovarea altor proiecte. Are peste 2 ani vechime si este prelungit pe inca un an de zile. Sunt publicate pana acum peste 200 de articole, majoritatea de calitate si de interes, la care s-a muncit.
Pret: 50 euro.
Daca exista persoane interesate sa preia tot portofoliul meu ce detine aceste siteuri, plus altele si cateva domenii bunicele, mare parte cu vechime, putem discuta pe privat si facem un pret bun pentru ambele parti. Eu am dezvoltat alte afaceri in mediul offline si nu mai am timp sa ma ocup de siteuri si ar fi pacat sa ramana in paragina.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.