Cumpar linkuri si advertoriale pe bloguri sau orice alt fel de site cu conditia sa aiba PR, sa aiba vechime minim 1 an iar advertorialele sa fie scrise de voi.
Plata prin transfer bancar sau PayPal.
Cumpar linkuri si advertoriale pe bloguri sau orice alt fel de site cu conditia sa aiba PR, sa aiba vechime minim 1 an iar advertorialele sa fie scrise de voi.
Plata prin transfer bancar sau PayPal.
viaRomania - agentie de turism
Noi am vorbit de mai mult timp. Gasesti toate detaliile de care ai nevoie in semnatura. In caz ca esti interesat, te astept cu detaliile aferente. Salut![]()
Am primit foarte multe mesaje si va multumesc tuturor.
Vreau sa va spun ca nu am avut timp sa studiez toate ofertele, dar va asigur ca o voi face. Cu o parte din voi am colaborat deja foarte bine si o voi face si de acum inainte. Faptul ca nu va raspund imediat nu inseamna ca ignor oferta ci doar ca nu am avut timp sa o fac inca. De asemenea, vom colabora rand pe rand, nu vreau sa am "boom-uri" de link-uri nesustinute ulterior, asa ca ma gandesc si la link velocity si imi fac un plan de bataie pe termen mediu-lung. In concluzie, daca nu colaboram azi, nu inseamna ca nu colaboram deloc si probabil o vom face saptamana viitoare, sau peste 10 zile, etc.
Am trimis si eu pm. Astept raspuns.
Ti-am lasat un off pe messenger.
Am Colaborat cu Adrian si totul a fost super ok recomand si sper sa mai colaboram intr-un viitor apropiat!!
Eu sunt Ionut Cosmin si scriu despre net....
Cumpar advertoriale pe orice site, indiferent de PR sau vechime. Ofer in functie de calitatea site-ului. Astept in continuare oferte!
Daca te intereseaza site-urile mele te rog contacteaza-ma:
Vand Link-uri si Advertoriale pe domeniul auto, sport, stiri, jocuri, bloguri
Detin un site de Marturii pentru botez , Magazin marturii cu o gama variata de marturii pentru nunta si botez si un magazin de Papioane
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)