Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: SEO Geo Targeting

Krsty este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st August 2011
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit SEO Geo Targeting

Buna,
    Am un blog wordpress si ma intereseaza doar traficul dintr-o anumita tara, de exemplu doar din Republica Moldova. Care sunt acele exceptii din lista tuturor sfaturilor de optimizare daca doresc sa ma axez doar pe un segment atit de ingust.
    Din cele citite, am inteles ca am nevoie de linkuri de pe site-urile din aceeasi tara, in exemplu dat - doar din RM. dar Daca am si linkuri (o multime) de pe site-urile din RO, ar fi o problema. De curind am observat ca nu pot accesa google.com sau google.ro , adica ma redirectioneaza direct pe google.md, presupun ca e bine pentru cazul meu.
    Care ar mai fi acele sfaturi adaugatoare pentru SEO Geo Targeting ?
    Multumesc.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Cumperi un domeniu de preferat, .com sau .md (.md e prea scump, daca era vreo 10 EUR era super), daca ai cumparat un .com in Webmaster Tools setezi locatia Republica Moldova.
    .ro e pentru Romania, orice ai face, oricate linkuri de pe saituri moldovenesti ai avea (siteuri moldovenesti = host in Republica Moldova sau domenii .md sau probabil target Republica Moldova in WT).

Krsty este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st August 2011
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    Cumperi un domeniu de preferat, .com sau .md (.md e prea scump, daca era vreo 10 EUR era super), daca ai cumparat un .com in Webmaster Tools setezi locatia Republica Moldova.
    .ro e pentru Romania, orice ai face, oricate linkuri de pe saituri moldovenesti ai avea (siteuri moldovenesti = host in Republica Moldova sau domenii .md sau probabil target Republica Moldova in WT).
    Pai deja am un domeniu ".md" si am setat locatia in Webmaster Tools , totusi ma intereseaza faza cu linkurile : daca am linkuri din RO, asta imi ridica pozitia pe google.md ?

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Da, eu sunt de parere ca orice link chiar si de pe saituri in engleza ajuta, si in realitate asa e.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Link-urile din .ro te ajuta, pentru ca google considera ca sunt tari cu limba aproape identica, si foloseste site-urile din md pentru pozitionarea in .ro si cred ca si invers
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

LexBruckner este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    96
    Putere Rep
    0

Implicit

@Krsty stai chill
    toate linkurile ajuta

intr-adevar, daca ai linkuri de pe tara respectiva, e evident ca te va asocia cu acea zona si iti va creste relevanta

Spor in continuare!

Mihai C este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd February 2011
    Posturi
    139
    Putere Rep
    0

Implicit

Toate linkurile ajuta, doar ca unele mai mult ca altele.
    Cat despre linkuri .md incearca pe forumurile lor gen http:// planetamoldova.net /forum/ sau in directoare http: // dyr .md/

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 10th March 2006, 17:16

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •