vand link pe shukarime.com.
siteul are pr2,si este din 2008. peste 2000 de pagini indexate.
2 usd/link. pt mai multe linkuri/luni,negociem
vand link pe shukarime.com.
siteul are pr2,si este din 2008. peste 2000 de pagini indexate.
2 usd/link. pt mai multe linkuri/luni,negociem
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Care este legatura dintre site-ul tau si cocalari.com? Ai acordul lor pentru preluarea continutului?
The best things in life aren't things
nu stiu ce legatura e si nici nu ma intereseaza. am admini care fac update. nu mai raspundeti offtopic,ca sincer nici nu ma intereseaza.
Merci fain pentru reputatia negativa pe care te-ai grabit sa mi-o dai.
Cand vrei sa cumperi ceva este normal sa te intereseze ce cumperi, din punctul meu de vedere intrebarea nu este off-topic. Eu ma fost de buna credinta si ti-am cerut o simpla lamurire, nu vad de ce te-ai simtit atat de lezat.
pai cam toata lumea ,ataca cand nu trebuie. exista rubrica de plagiat cred..postati acolo va rog...aici vreau pur si simplu sa vand ceva...
PS: si in plus se vede clar..ca NU DORESTI ACHIZITIONAREA UNUI LINK.....scz..este parerea mea.
Eu nu te-am acuzat de nimic si nici nu te-am atacat in vreun fel, puteai sa-mi raspunzi in privat daca era vreo problema.
Te-am intrebat pentru ca am crezut ca esti intr-o stransa colaborare cu cei de la cocalari.com.
Tinand cont de modul in care a evoluat aceasta discutie nu mai sunt interesata de oferta ta dar iti urez multa bafta.
am inteles. imi pare rau pt ofensa care ti-am adus-o,daca a fost vreuna. o zi buna
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)