In ce hal a ajuns tara asta incat a ajuns sa fie promovata maneaua la radio bbc!
mai multe detalii gasiti aici!
Strigator la Cer! Florin Salam la BBC RADIO! « Lupanu
In ce hal a ajuns tara asta incat a ajuns sa fie promovata maneaua la radio bbc!
mai multe detalii gasiti aici!
Strigator la Cer! Florin Salam la BBC RADIO! « Lupanu
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Stigator la cer e cand ajunge un tigan care a furat/ucis prin strainatate la Radio BBC. Nu cand ajunge cu o melodie. Ba asta-i chiar de laudat, indiferent de gusturile muzicale pe care le avem cu totii. Ca nu-i in stare statul sa-i ia lui impozit pe banii pe care-i face, e alta problema (asta apropo de articolul tau).
am sa te rog sa fi atent la ce spune tipul ala in englezasi apoi mai vb-im !
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Din alea cateva secunde nu suna a manea 'traditionala', ma duce cu gandul la shukar collective. Deci se putea si mai rau![]()
Imi place descrierea cutting edges, gangsta styledar nu este asa de strigator la cer. Sa inteleg cand ziaristi britanici au platit rromi sa stea in parcuri si dupa le lua interviu ca asa de nenorociti suntem noi nu era strigator la cer? Sau cand isi bat joc de noi prin emisiuni nu e strigator la cer?
Se putea mult mai rau, oricum de la cateva scandaluri penibile eu nu dau doi bani pe ziaristi britanici.
Ce crezi ca daca e BBC, nu este si acolo plin de reporteri fara cultura si educatie?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Cum sa nu fie manea. Uite-o aici, cred ca asta eYouTube - Live Florin Salam - Aseara M-am Imbatat [StudioManeleLive]
ce au ajuns utilizatorii seopedia sa faca!
))))))))))))))))))))
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)