Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Si gasit cineva un partener de business sau dezvoltare web aici?

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit Si gasit cineva un partener de business sau dezvoltare web aici?

Cum Seopedia e singura comunitate online pe care o frecventez si incerc sa gasesc un partener potrivit pentru proiectele mele, sunt curios daca si-a gasit cineva de aici vreun partener potrivit de afaceri sau de dezvoltare proiecte, aici pe Seopedia. Ca anunturi tot vad ca apar..

"Partener potrivit" presupune ca parteneriatul a condus la realizarea unui produs/serviciu/afacere. Nu intreb daca v-ati imprietenit in urma unor idei sau proiecte comune.. ci daca ati reusit sa dezvoltati ceva impreuna.

Cu ocazia asta cunoastem si echipele de succes de pe aici.. daca exista
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    43

Implicit

Si pe mine m-au atras de multe ori parteneriatele la afaceri online, am primit chiar zilele astea pe email o oferta din partea unei firme ce ofera servicii de webdesign, development si seo, in legatura cu un website medical, insa nu m-am putut hotara inca.

De ce as face un parteneriat?:
    - cand stii ca muncesc si altii la acelasi proiect esti mai motivat ca sa nu ii dezamagesti
    - unele websiteuri nu le poti sustine singur, in acest caz se impart indatoririle si se poate sustine de o echipa
    - costurile dealtfel pot fi impartite
    - daca unul stie design, altul seo, altul codare, si vreo 2 continut, iar toti pun bani pentru investitie, atunci sunt sanse mari sa iasa ceva pro

De ce nu as face un parteneriat?
    - De multe ori nu stii cu cine stai de vorba cand ti se propune un parteneriat, iar daca aduci vorba de un contract poti fi subestimat si sa pari ingamfat. Deobicei cei care iti propun parteneriate sunt necunoscuti, prietenii iti dau doar sfaturi.
    - Daca dai rateu pe partea ta de indatoriri poti duce proiectul la esec si vor pierde toti din cauza ta.
    - Candva, daca nu faci un conract bine-inchegat se pot lepada de tine.
    - Profitul este impartit la toti asociatii si daca websiteul nu ajunge la niste castiguri bune e posibil ca parteneriatul sa se dilueze.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Mersi de raspuns Edy, chiar daca e mai mult o analiza decat un raspuns, este una destul de clara si lamuritoare.
    Oricum, din moment ce nu am primit niciun raspuns concret DA/NU o sa presupun fie ca nu s-a infiripat niciun parteneriat din anunturile pe care le-am vazut, ori s-au incheiat unele de asemenea anvergura incat acest lucru nu se poate face public acest lucru.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    54

Implicit

Eu nu inteleg exact sensul intrebarii. Partener de business suna un pic prea pompos poate pentru ce-am realizat eu, insa am avut cateva colaborari bune prin intermediul acestui forum. Adica mi-au fost prestate anumite servicii de catre membri de aici.

Daca asta intra la "partener de business", atunci raspunsul este DA.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Eu nu inteleg exact sensul intrebarii. Partener de business suna un pic prea pompos poate pentru ce-am realizat eu, insa am avut cateva colaborari bune prin intermediul acestui forum. Adica mi-au fost prestate anumite servicii de catre membri de aici.

Daca asta intra la "partener de business", atunci raspunsul este DA.
    Ai dreptate, Cristi. Partener de business presupune ceva gandit pe termen lung.
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Intrebarea mea este: Exista cel putin doi oameni pe acest forum care s-au gasit pe acest forum si dupa ce si-au zis "hai sa facem un proiect, ceva, impreuna", l-au si facut? (Da sau Nu).

Ma refeream la o colaborare pe termen intru proiect comun in care ambele parti se implica dupa cum stabilesc de comun acord (financiar,logistica,etc), asta inteleg eu printrun parteneriat. Altfel, varianta "unul face ceva pentru altul" se numeste "prestare servicii".

Stiu ca exista destule persoane profesioniste si calificate aici, dar oare cate din aceste persoane sunt capabili sid eschise spre colaborari? Sau sunt doar individualisti aici care INCA mai cred ca ideea lor e cea mai tare si se feresc sa intre intro colaborare.

Gabriel Puscuta este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    7th September 2006
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    786
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Intrebarea mea este: Exista cel putin doi oameni pe acest forum care s-au gasit pe acest forum si dupa ce si-au zis "hai sa facem un proiect, ceva, impreuna", l-au si facut? (Da sau Nu).
    Da, exista. Am colaborat in mai multe proiecte, unul este chiar in dezvoltare. Detalii aici.

Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    43

Implicit

Astazi am discutat cu doua persoane din acest forum pentru a colabora la doua proiecte. Cu o persoana am stabilit totul si incepem treaba de anul viitor, cu a doua persoana inca sunt in tratative (sunt multe de lamurit).

Sper ca am ales persoanele potrivite si asta se va vedea pe parcurs. Am discutat de la inceput ce se va intampla cu castigurile si tot ce trebuia sa se stie, si in cazul in care proiectul ia anvergura.

O sa va tin la curent cu ce se va intampla si sper sa revin aici peste 1 an sa va prezint rezultatele colaborarilor.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Bun, bun, bun.. deci lumea colaboreaza. Asta e bine. Acum sa vedem si rezultatele. Edy te astept cu informatii legat de rezultate.. oricand ar veni ele, si Bafta!

Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Bun, bun, bun.. deci lumea colaboreaza. Asta e bine. Acum sa vedem si rezultatele. Edy te astept cu informatii legat de rezultate.. oricand ar veni ele, si Bafta!
    Mersi frumos! Promit sa revin cu informatii atunci cand voi avea ceva de prezentat.
    Succes si celorlalti in colaborari!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Are cineva offshore de aici (ceva informatii)
    De w3bmaster în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 16th February 2009, 19:36
  2. Dezvoltare/Modificare plugin-uri pt. WordpressMU
    De adson în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 25th August 2008, 16:30
  3. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 2nd April 2008, 10:34
  4. A mai cumparat cineva de aici?
    De Gabriel Puscuta în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 24th January 2007, 16:00
  5. Un site in dezvoltare!
    De laufer în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 19th September 2006, 21:00

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •