Articole pentru un mare site de gambling cumpar eu pentur cine e interesat. Mail la havrincedaniel at gmail dot com
★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si conținut video cu artizan Daniel Havrince ★★
Pai nu e nevoie de niciun contact, ce propui tu poate accesa toata lumea pe pagina agentiei se gaseste sectiunea "Affiliate Program" unde se poate inregistra oricine.
Daca asta este tot ce poate oferi contactul tau nu cred ca vei gasi prea multi interesati.
PM: Am evitat sa mentionez ca de fapt tu ne-ai trimis prin mesaj privat linkul tau de afiliat pentru inregistrare sperand ca reusesti sa "agati" 2-3 cu povestea asta cu "contactul".
Daca vrei, am si eu cateva zeci de asemenea contacte la o multime de agentii. Te intereseaza? Iti faci cont de pe linkul meu de afiliat?
Adrian,
ok, merci de raspunsuri.
se pare ca am fost inteles gresit si deja se denatureaza discutia.
e foarte ok ca ai contacte cu persoane de rangul 2 si nu doar account manageri la siteuri de betting.
daca altcineva va fi interesat sa isi rezolve vre-o problema prin legaturile tale sper sa gaseasca topicul acesta si ti se adreseze.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)