Spuneam acum cateva zile ca as vrea sa creez eu un script de genul celui facut de Daniel Buca si anume un generator de site-uri pe baza produselor din 2parale.
Inainte sa ma apuc as vrea sa stiu ce credeti voi ca ar mai fi nevoie in plus fata de lista de mai jos.
Vreau sa fiti constienti ca e un script general iar "micile artificii" care s e preteaza pe o micronisa greu vor fi luate in considerare.
Sa incepem:
categorii pe 3 nivele
asocieri categorii 2p - categorii site
preluare produse prin API (veti seta userul si parola de 2p si vor fi listate campaniile/feed-urile la care aveti acces. se selecteaza un feed din cele listate)
posibilitate ignorare categorii din feed (e posibil sa fie feed-uri generale, iar voi veti avea nevoie doar de produsele dintr-o anumita categorie)
setare stabilire ce se intampla cu produsele care nu mai sunt in feed (ori stergere completa, ori setare ca "produs nedisponibili"
modificare descriere produs
setare stabilire daca se suprascrie descrierea la urmatorul update
setare generare seo title/seo description pentru produse. exemplu: {Cel mai bun pret|Afla pretul} pentru #produs# (aici vor fi disponibile mai multe variabile (produs,pret,categorie,magazin etc)
articole
template-uri smarty (pentru necunoscatori ideea ar fi ca se pot modifica foarte usor din dreamweaver sau alte editoare WYSIWYG)
installer
generare sitemap
creeare redirect-uri pentru orice pagina
creare canonical tag pentru orice pagina
Ca pret m-am gandit la 30E cu update-uri de securitate/optimizare incluse
La update-uri cu functionalitati in plus se va plati separat in functie de complexitate.