13th March 2012, 19:46
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Kidu
tetele: cred ca tie ti s-a povestit ceva gresit, de fapt si colegul tau mi a mentionat acelasi lucru si nu e bine deloc.
Dupa cum te incurci in declaratii, Vlad mi-a spus ce ti-a spus si tie, si anume ce s-a intamplat. Si anume...

Postat în original de
Kidu
Produsele au fost dezactivate vineri in momentul anuntarii noilor termeni si conditii. Au fost reactivate in aceeasi zi cand s-a anuntat termenul de 24 pentru intrarea lor in vigoare.
care - in mod complet surprinzator, desigur - este fix cauza pentru care

Postat în original de
Kidu
nu exista nici un fel de concluzie in afara de suspendarea mea din campanie.
lucru care a fost decis (in mod complet legitim) de Starshiners.
Nu contest moralitatea indoielnica a punerii in aplicare a termenilor la 60 de minute dupa publicarea lor. Nu contest ratiunile de business care au dus la aceasta decizie si nici nu e datoria mea sa le fac publice, mai ales ca 2Parale nu are nicio implicare in ele. Nu contest faptul ca tu, Kidu, aveai dreptul (conform termenilor rectificati) sa repui sus site-ul mexton.net.
Insa sa nu faci publice aceste detalii de dragul de a pica tu bine si SS prost in situatia asta mi se pare... nedemn. Atat.
Aceste precizari le-am facut tocmai din ratiunile de transparenta de care se plangea cineva pe aici. Toate problemele care tineau de 2Parale in aceasta poveste au fost rezolvate, iar in continuare ne vom ocupa de singura problema ramasa: cea a comisioanelor respinse. Eu am terminat ce aveam de spus pe marginea acestui subiect.
13th March 2012, 19:49
Cristi Ursut,
Ai perfecta dreptate. Pe de alta parte e destul de greu sa vezi ca esti tarat cu forta intr-un scandal acolo unde nu e cazul. Alegerea este sa raspunzi sau sa taci. Greu de spus care e mai buna.
13th March 2012, 20:54
5 out of 5 members found this post helpful.
Mmmmda, m-am bagat unde nu trebuia. Ok, bagati gunoiul sub pres si mergeti fluierand mai departe, tipic romanesc.
I'm out!
13th March 2012, 20:57

Postat în original de
Dragos Bunea
Mmmmda, m-am bagat unde nu trebuia. Ok, bagati gunoiul sub pres si mergeti fluierand mai departe, tipic romanesc.
I'm out!
+1. Consider comentariul tau un follow up la comentariul meu anterior
Mai dau cate-un sfat
juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de
nutritie.
13th March 2012, 23:53

Postat în original de
Dragos Bunea
Eu cred ca cei de la StarShiners si chiar cei de la Mexton ar trebui sa le multumeasca unor afiliatii care le aduc vanzari cu multe cifre si in plus le fac reclama moca.
Nimeni nu trebuie sa multumeasca nimanui.