Am o nedumerire. Nu vreau sa supar pe nimeni, vreau doar sa inteleg... Poate ma lamuriti voi.
Ati observat probabil ca in ultima vreme au fost scosi in fata cativa oameni cu performante deosebite. Mesajul care s-a dorit sa fie transmis a fost simplu: "deci se poate!". Problema este ca acesti oameni cu performante deosebite vin din randul celor care au dezvoltat campanii AdWords. Mai direct sau mai pe ocolite s-a aflat asta.
Sa fie oare altul mesajul care se doreste sa fie transmis? Nu avem nevoie de articolele voastre (rasuflate?) de promovare, avem nevoie de link-uri de afiliat in Google. De ce sa aparem in zeci de mii de articole pe sute de site-uri, cand noi putem da comisioane grase si numai pentru cautarile din Google?
Sa fie asta logica lor?
Le e mai usor sa plateasca afiliatii pentru astfel de campanii decat sa-si faca propriile campanii?
Nu, nu inteleg...
Ca advertiser eu as fi mai interesat sa-mi apara widgetul in cat mai multe site-uri cunoscute, sa existe cat mai multe articole si review-uri bune cu trimitere catre magazinul meu.
Luminati-ma, va rog!
Referitor la ProfitShare, cred ca doar putin ii lipseste sa fie ceea ce toti ne-am asteptat: cel mai tare program de afiliere din Romania. Dar ii lipseste...

...
Răspunde cu citat