Eu am cumparat de mii de lei de la emag cu propriul meu link. :))
Versiune printabilă
Eu am cumparat de mii de lei de la emag cu propriul meu link. :))
O dati in balarii... Ce credeti ca eMag e politistul afilierii sa va caute la IP?
Am vazut ca multi cereti detalii pentru comenzile anulate. Ati avut vreodata conversii anulate pe motiv de IP sau, v-a acuzat vreodata cineva ca va indemnati rudele/colegii sa cumpere prin link-ul de afiliat?
Si in primul rand nu e vorba de eMag. Afilierea e altceva decat un sistem de discount, nu se acorda comision pentru comenzile proprii! Ce nu e clar?
Si azi e comision de 1%? caci eu nu asa am inteles din politica lor.... Si am prrimit doar 1% !
Atunci scuzele mele, eu am inteles ca numa vinerea e 1% si ca se iau in considerare clickurile incepand cu miercuri noaptea-joi prima ora..
Pe mine nimic nu ma mai mira la eMag. Uite ca unii deja stiu cifre "din interior" despre ce va fi.
uberdealz .ro/black-friday-2015/
Sa vedem daca se adeveresc preturile. Daca da, atunci e clar.
Lista aia cu produse și prețuri circula pe mai multe forumuri de aseara.
N-am facut nimic special pentru BF anul asta, insa o rata de conversie atat de mica la eMag nu am vazut niciodata.
La voi cum merge?
Nu trage inca concluzii :
"Salut,
Iti multumim pentru promovarea masiva a ofertelor eMAG si a evenimentului Black Friday!
Datorita numarului foarte mare de comenzi inregistrate intr-un timp foarte scurt, afisarea comisioanelor in platforma Profitshare este intarziata.
In urmatoarele ore informatiile urmeaza sa fie actualizate in contul tau de afiliat.
Iti multumim pentru intelegere!
eMAG"
Probabil va fi un "update" masiv dupa ce serverele se racesc unpic.. :)