O intrebare am: exista undeva o lista a participantilor la Black Friday si data oficiala si corecta de participare?
De xemplu Emag, cand incepe?
Versiune printabilă
O intrebare am: exista undeva o lista a participantilor la Black Friday si data oficiala si corecta de participare?
De xemplu Emag, cand incepe?
Uite lista care va fi updatata pe masura ce advertiserii isi anunta participarea: Advertiseri Profitshare participanti la Black Friday 2015
Despre eMAG nu se stie nimic concret pana in prezent, probabil vor anunta pana la sfarsitul acestei saptamani ceva, asa ar trebui.
Comision 1% si cookie 48 de ore pentru eMAG de Black Friday 2015: Despre eMAG și Black Friday – nwradu blog
Sa nu mai deschid alt subiect, intreb aici:
Mai scriu articole de la servici si azi, tot de la munca, o colega si-a cumparat ceva printr-un baner de pe blogul meu..sunt sanse de anulare a comisionului?
Vei primi comisionul, doar daca se verifica și se demonstrează ca s-au încălcat regulile ți se pot aplica sancțiuni.
Eu zic ca ai incalcat regulile, dar probabil ca se va aproba. Si eu mai scriu in timpul serviciului, si iesim toti (350) de pe acelasi ip. Fiind sysadmin am blocat acceszrea siturilor mele de pe acel ip si eu ma conectex prin proxy...
Cateva idei extrase de pe Informații faine despre eMAG - Ariel Constantinof Blog despre eMag, asa ca idee:
– 2.5% dintre comenzi sunt returnate. (procent foarte mic)
De la 2.5 % returnate, pana la ~20 % anulate cat au o parte dintre afiliati, e diferenta mare. Chiar atat de multe comenzi se anuleaza, incat procentul creste asa grav?
– Doar 15% din plățile făcute spre eMAG de către clienți sunt cu cardul.
Mie de cele mai multe ori cand cer pareri despre un comision anulat mi se spune ca nu a avut suficienti bani pe card cumparatorul. Ce oameni, sa nu ai bani pe card si totusi ca incerci sa cumperi ca n-ai altceva mai bun de facut. Si totusi, i-am nimerit eu mereu pe aia fix 15%...
– În aplicația eMAG există 240 de mii de utilizatori.
Nu ma mira ca nu se plaseaza cookie.
- 2015 – aproximativ 47% trafic venit doar de pe mobil.
Aha, se leaga mana in mana cu treaba de mai sus.
Acum pare destul de clar!
Pentru ca eu sunt ala cu statisticile, vreau sa fac niste estimari folosind datele de anul trecut, sa vad care ar fi fost diferentele daca ar fi fost sistemul asta. Nu stiu insa clar modalitatea de implementare...
Pe blog se spune ca se va folosi cookie de event cu valabilitate de 48 de ore ce va fi plasat cu 48 de ore inainte de incheierea BF.
Apar insa cateva probleme "tehnice" care pot influenta mult rezultatele.
Aveti idee daca:
1. cookie-ul clasic va mai fi plasat pentru a converti in perioada de recurenta dupa BF?
3. daca nu, recurentele anterioare (cookie-urile de 10 zile plasate anterior eventului, adica pana pe 19) vor mai fi valide?
Momentan nu sunt atat de ingrijorat pentru scaderile de BF cat de scaderile din recurenta...