Pfff iar e mult offtopic, cei care sustineti ideea cu asociatia de ce nu faceti un topic special in care sa discutati despre asta?
Versiune printabilă
Pfff iar e mult offtopic, cei care sustineti ideea cu asociatia de ce nu faceti un topic special in care sa discutati despre asta?
Stefania, parca era vorba ca iti vezi de treaba si incetezi cu atacurile.
Ok, o sa se faca regula generala, un aff manager nu are voie sa faca promo pentru magazinul sau. Nici nu va face. Va face un verisor, frati-su, prietena din copilarie. Atata timp cat nu va spune cine e sau ce face si 2p nu il face public, considerati ca veti descoperi voi care este legatura dintre cei doi? Am dubii.
Chestia se aplica si in cazul in care magazinul ar imputa respectivului sa nu mai faca asta, in aceeasi idee, va descoperi ca e vreo legatura intr un oarecare afiliat, chiar si de succes, si managerul campaniei ?
Ca orice romani care se respecta, stam sa ne scarpinam in crestetul capului si inventariem motive pentru care nu putem face performanta. In top 5 la iC fashion sunt 2 aff noi nouti, se poate.
Ma, sa dea naiba, ne lamentam tipic romanesc. Ne uitam in curtea vecinului, la ce face afiliatul cutare in loc sa punem osul la treaba, sa venim cu o idee noua care sa prinda la public.
Nu inteleg, de ce va intereseaza ce face kidu sau alt afiliat de top? Cine va opreste sa munciti mai mult si sa veniti cu idei mai bune ca ale lor? Dar na, e mai usor sa aruncam cu rahat in ei pentru a ne justifica eventualele insuccese.
Sunt cal de bataie pentru ca sunt "public", cum ziceam si intr-un post anterior, toate informatiile care le-am oferit cu larghete, ca am explicat pe larg cum fac, ca am dat mura in gura cum sa isi aleaga o nisa si etc, alea nu se pun la socoteala. Restul zecilor sau sutelor care fac comisioane nu se exprima deloc, asa ca nu prea ai cum sa ii injuri :)
Traditii romanesti, as zice.
Si inca ceva, "importul" unor afiliati cu experienta in magazinele ce doresc sa isi dezvolte marketingu afiliat s-a simtit, doar cine nu vrea, nu vede diferenta.
Asa este, mai mult...dupa cum rezulta din povestile AFF MANAG,, isi mai fac si "rudele" si "iubitele/iubitii" conturi si sa vezi ce usor ajung si ei in top 5 la iClallenge-uri ca raspuns la "ca se poate :)))". Si mai grav mi se pare faptul ca cei care se simt cu musca pe caciula au gasit o explicatie salvatoare:"astia e invidiosi, nu-i bagati in seama, isi plang insuccesele pe aici" iar in curand vor scoate pe tapet chestia cu strugurii sunt acri :)) .
La Profitshare situatia sta cam asa:
- comisioane respinse 10%
- 70% comisioane aprobate printre care si valori mari:televizoare, telefoane, tablete, etc.
Sper ca si diferenta ramasa sa se aprobe. Cele mai multe au fost aprobate in dimineata asta.
Am promovat Profitshare prin articole dedicate cu linkuri text, prin email marketing, iar promovarea in retelele sociale am facut-o stric cu articolele respective, fara sa folosesc poze cu link de afiliere din profitshare.
Bannere nu folosesc.
Si cum sta treaba pentru Black Friday la eMAG, au fost update-uri, ati analizat, cum a ramas, a iesit bine, a fost cum v-ati asteptata sau sunteti dezamagiti precum sunt eu?
am respingeri de doar 7% (raportat la ce sa aprobat pana acum)
Fiind un incepator in afiliere sunt foarte multumit
Astept sa vad ce se aproba, momentan sunt multumit.
Emagul e cu "revenim imediat!" pe orice produs.
Baga vreo' super promotie :D
Probabil trec la template-ul de "sărbători" :)
probabil scot afara serverele bagate de black friday. nu mai au aia loc in birouri de ele :))
Gata s-a rezolvat, exact cum am banuit noi :D
Am eu o problema, sau pe site-ul emagului sunt reclame la farmville si travian?
Ai o problema :D mie nu mi-au aparut :)
Cred ca faceau niste teste, acum nici mie nu-mi apar. Imi pare rau ca n-am salvat un screenshot. Sus era cu "joaca farmville" iar in dreapta jos in boxul ala impuscai la tinta care se misca si te trimitea la travian :)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
L-am prins :)
http://i.imgur.com/hGq9q.png
http://i.imgur.com/lS1pV.png
http://i.imgur.com/rTyww.png
http://i.imgur.com/VvK9x.png
e clar, numai este mult si pe emag o sa citim si stirile, cat mai este pana sa il faca si portal...
@puthre probabil se trage de la vreun addon chrome. am patit-o si eu cu unul
puthre, 100% este de la tine, verifica-ti extensiile. Am avut si eu niste extensii care se jucau cu bannerele din pagini...
La emag nu cred ca se fac teste pe serverele de productie.
Hmm, ar putea fi ca e destul de ciudat,si il prind foarte rar, desi am aceleasi extensii de foarte mult timp si n-am observat nimic in alta parte.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am mai invatat ceva azi: http://stopmalvertising.com/malverti...xtensions.html
Si eu vad reclamele, doar ca sunt pentru produse de pe siteul lor.
Nu ar fi ceva nou, si Amazon are reclame pe site.
Scuzati ca nu am citit prea mult despre profitshare, de aceea vreau sa va intreb, de cand voi putea pune produsele cu link de afiliat la mine pe site?
Acum am adaugat site-ul, contul il am de ceva timp..
Cand dau peimi apareCitat:
instrumente de promovare
Citat:
nu exista instrumente active
Vezi la Instrumente de Promovare categoriile Instrumente disponibile si Generator de linkuri text.
Se vede ca is obosit, erau chiar in fata mea dar nu am vazut.. mersi.
Inca ceva, daca vreau sa adaug un produs cum fac?
eu tot nu inteleg de ce nu le dai un mail. daca ei nu vad un interes crescut si putin impins din partea ta o sa continue sa faca la fel si pe viitor.
am vazut la multi cum s-au schimbat comisioane din anulat in aprobat dupa un mail. cei care ruleaza profitshare habar n-au pe ce planeta sunt, deci incearca si metode mai "speciale" . sunt destule ;)
update: ca idee despre ce se intampla in profitshare va pun un prinscreen primit ieri pe twitter http://i49.tinypic.com/2pqm6ab.png . concluzia o trageti singuri
:)))) pe fatza te fura astia , cum sa zici ca a fost modificat si este platibil dupa ce iti atrag eu atentia :)) daca taceam din gura ramanea anulat , treaca mearga. Eu unu as fi de acord sa nu ii mai promoveze nimeni in semn de protest pana nu sunt corecti si au sistemul bine pus la punct, sa se faca un topic unde fiecare sa spune ca a renuntat sa ii promoveze si etc, ceva de genul si cu siguranta cineva de acolo va observa acest lucru, si ca se ingroasa gluma si probabil ca se vor lua masuri... daca nu facem nimic asa o sa fie mereu.
Mă indoiesc că fură mai rău ca magazinele din 2Parale și poate au avut probleme in sistem, tot în perioada aia mi-a fost schimbat un comision de aproximativ 100 lei din anulat in aprobat.
bun, hai sa zicem ca au avut probleme. nu anunti pe nimeni cand ai astfel de probleme??? e total aiurea si de neconceput
si in 2parale sunt destule goange. hai cu niste printscreenuri si ii comentam si pe ei, evident in topicul dedicat 2p nu aici (sau pe privat si eu le pun la mine pe blog).
@Marius știm cu toții că au o problemă pe partea de comunicare, poate cu timpul se va rezolva - mai ales că acum au un concurent mai "potent", Altex Afiliere.
În legatură cu magazinele IT&C din 2Parale am renunțat să le mai promovez după ce mi-am luat primele două țepe verificate (am scris pe forum când s-a întâmplat), probabil au fost mult mai multe.
Da ce norocosi sunteti voi, mie mi-au schimbat din aprobat in anulat acum vreo o saptamana :)
Deci la nevoie nu se mai aplica unele reguli, e bine de stiut.
ori renuntam ori o facem sa mearga cum trebuie. fiecare are de ales, ca-i retea, ca-i program, ca-i adevertiser sau afiliat.
eu inca mai sper ca se poate, totusi azi ma declar obosit de tot ce vad. foarte trist!
Adresa aia de mail. Un mail trimis la ei pe adresa aia deschide un ticket la ei in site undeva. Primesti in mail si un link spre ticketul ala unde poti sa vezi intreaga conversatie dintre tine si reprezentantul eMag/profitshare . Asta din ce-mi amintesc, eu inca astept un raspuns la un mail trimis :)
E ok ce face fostul nostru coleg? ---
Adica intri pe Telefoane Nokia - Specificatii, Preturi, Date Tehnice, Imagini, Detalii
Dai un click oriunde, se deschide emag - link afiliat.
Nu e ok deloc, dar hotul neprins e negustor cinstit, acum nu stau eu sa fac treaba altora si sa-l raportez mai ales ca nici eMAG nu sunt tocmai cinstiti din ce am observat din screnshoot-ul postat de Marius.
In luna noiembrie am batut recordul la comisioane anulate in profitshare si inca mai am destule in procesare, trag speranta ca vor indrepta balanta, insa deja proportia e de 40 aprobate si 60% anulate (ca valoare ma refer - ca aici ma doare cel mai tare).
@Dragos pai se pare ca astia ne imping sa "ne descurcam". daca pe partea serioasa si pro nu merge atunci o luam ca-n strada. bani sa iasa in rest fiecare cu treaba lui. sigur noi suntem prostii care sa agita sa iasa lucrurile bine degeaba. timp si bani pierduti
@Vali îl vor prinde, oricum dacă se pretează la chestii gen cred ca are un trafic "imens"... :)