Uitati ce am patit si eu cu geniile astea de la adsense.
Vreo 2 saptamani nu mi s-au afisat mai deloc adurile pe prima pagina...asa ca am dat mail la ei,siteul este in limba romana, si am o sectiune in limba engleza cu cateva articole da unde nu se baga nimeni sa posteze.Prima data am primit un raspuns robotizat .Al doilea mesaj mi s-a spus ca limba principala a siteului meu este alta decat cele suportate de ei(este in romana) si sa imi scot adurile de pe site.Faza este urmatoarea,zilele cand nu mi-au mers mie ,nu au mers adurile nici pe siteul unui prieten,adica adurile siteurilor romanesti inscrise la adwords nu se afisau...Am trimis mail inapoi la ei daca se poate sa pun si un alternate url in cazul in care adurile de la ei sunt PSA sa imi afiseze alte aduri din alt url(neogen de ex),si sa continui sa afisez reclame google pe paginile in limba engleza?Astept raspuns de la ei...voi ce parere aveti?
Ah,cica nu este voie sa ai aduri care sa semene cu Forumuri(la vbulletin) sau care sa se confunde cu posturile...desi pe mai toate forumurile am vazut.Totusi mirare ca nu m-au suspendat....
Sunt o multime de membri adwords in romania cu siteuri in limba romana ,care unde isi afiseaza reclamele,din moment ce noi nu avem voie sa afisam...
Deocamdata am pus neogen pe site...pana primesc mail de la astialalti...![]()
Cand vom avea si noi suport adsense pt romana?

) si sa imi scot adurile de pe site.Faza este urmatoarea,zilele cand nu mi-au mers mie ,nu au mers adurile nici pe siteul unui prieten,adica adurile siteurilor romanesti inscrise la adwords nu se afisau...Am trimis mail inapoi la ei daca se poate sa pun si un alternate url in cazul in care adurile de la ei sunt PSA sa imi afiseze alte aduri din alt url(neogen de ex),si sa continui sa afisez reclame google pe paginile in limba engleza?Astept raspuns de la ei...voi ce parere aveti?
Răspunde cu citat