Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Adsense in romana?Cand?

Cristi_XP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd March 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    39
    Posturi
    373
    Putere Rep
    35

Implicit Adsense in romana?Cand?

Uitati ce am patit si eu cu geniile astea de la adsense.
    Vreo 2 saptamani nu mi s-au afisat mai deloc adurile pe prima pagina...asa ca am dat mail la ei,siteul este in limba romana, si am o sectiune in limba engleza cu cateva articole da unde nu se baga nimeni sa posteze.Prima data am primit un raspuns robotizat .Al doilea mesaj mi s-a spus ca limba principala a siteului meu este alta decat cele suportate de ei(este in romana ) si sa imi scot adurile de pe site.Faza este urmatoarea,zilele cand nu mi-au mers mie ,nu au mers adurile nici pe siteul unui prieten,adica adurile siteurilor romanesti inscrise la adwords nu se afisau...Am trimis mail inapoi la ei daca se poate sa pun si un alternate url in cazul in care adurile de la ei sunt PSA sa imi afiseze alte aduri din alt url(neogen de ex),si sa continui sa afisez reclame google pe paginile in limba engleza?Astept raspuns de la ei...voi ce parere aveti?
    Ah,cica nu este voie sa ai aduri care sa semene cu Forumuri(la vbulletin) sau care sa se confunde cu posturile...desi pe mai toate forumurile am vazut.Totusi mirare ca nu m-au suspendat....
    Sunt o multime de membri adwords in romania cu siteuri in limba romana ,care unde isi afiseaza reclamele,din moment ce noi nu avem voie sa afisam...
    Deocamdata am pus neogen pe site...pana primesc mail de la astialalti...
    Cand vom avea si noi suport adsense pt romana?

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    53
    Posturi
    622
    Putere Rep
    40

Implicit

Daca ai site in limba romana era de asteptat sa ai PSA-uri, si foarte rar reclame. Limba romana nu este acceptata de Adsense, iar utilizarea Adsense pe site-uri cu limba predominanta nesuportata este motiv de inchidere a contului. Se pare insa ca ei sunt destul de ingaduitori si nu inchid conturile chiar asa usor din acest motiv, poate si pentru faptul ca urmeaza sa se extinda si in RO.

Poti sa iti setezi ca in loc de PSA sa-ti afisezi alte reclame (ale tale sau de la alt advertiser). Nu e nevoie sa le dai mail pentru asta. Se rezolva din contul tau adsense: adsense setup > adsense for content > continue > iar aici la "More options" alegi "Show non-Google ads from another URL" si completezi url-ul de unde vrei sa-ti fie afisate reclamele (poate fi o pagina de pe site-ul tau in care sa ai doar bannerul de dimensiunea corespunzatoare), termini de setat ad-ul si obtii codul html pe care il integrezi in pagina ta. Cam asta e.

Poti folosi Neogen sau altceva, deoarece deocamdata Adsense pe site-uri in romana nu aduce cine stie ce venituri. De ce? Deocamdata, sunt putini advertiseri romani care folosesc Adsense, si mai exista si posibilitatea ca advertiserii sa aleaga ca reclamele sa fie afisate numai pe site-ul Google, nu si pe reteaua de site-uri cu ad-uri Adsense.

Daca ai ceva site-uri in engleza, cu trafic, e mai bine sa pui ad-urile acolo.

Sunt multi care asteapta venirea Adsense in RO, dar va mai dura (nu se stie cat).

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cand paypal ?
    De rollo în forumul PayPal
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 23rd November 2006, 04:51
  2. cand paypal ?
    De rollo în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 23rd November 2006, 04:51
  3. Adsense pe site-uri in limba romana
    De Bobby în forumul Adsense
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 7th November 2006, 00:48
  4. Pe cand un update IBL/PR ?
    De GExGE în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 8th June 2006, 18:23
  5. Google Adsense Pentru Site-urile In Romana?
    De Stelian în forumul Adsense
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 10th March 2006, 10:00

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •