Pentru un eventual control al celor de la ANAF.
Stiu ca este putin probabil sa te ia la intrebari dar exista posibilitatea, chiar daca e mica.
Si cum ei incep sa se intereseze din ce in ce mai mult de online - LINK - e posibil sa le vina ideea sa se uite si pe Adsense, poate nu acum, poate nu la anul, dar peste 3-4 ani le vine nastrusnica idee.
Sa faci acum niste bani frumosi din reclame si sa astepti sa treaca 5 ani ca sa nu mai aiba dreptul sa te ia la intrebari mi se pare cam lunga perioada in care esti expus riscului.
Am citit undeva "Better safe than sorry" si mi se pare o idee buna.
Stiu, multi gandim ca de ce sa ne ia statul din banii pe care i-am facut noi, fara sa ne ajuta in acest sens cu absolut nimic.
Daca astea sunt legile (ca trebuie sa te jupoaie putin) nu ai ce sa le faci, dar daca ei te prind ca nu le-ai dat si lor partea lor, pot sa-ti faca multe.
Vorba lui Dascalescu, iei banii si iti opresti 16 procente pentru taxe pe care ii platesti peste cate luni. Nu e convenabil, dar asta e.
Daca le-ar veni ideea creata sa sa bage si pe Adsense nu cred ca ti-ai mai sustine ideea, cu "ce rost are sa delaclari?".
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)