Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Google AdSense Launches Ad Balance Slider To Show Less Ads

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit Google AdSense Launches Ad Balance Slider To Show Less Ads

Afișați doar anunțurile care vă aduc cele mai mari venituri și care îmbunătățesc experiența de ansamblu a vizitatorilor site-ului dvs. la un cost minim. Să spunem că doriți să afișați doar 70% din anunțurile potențiale pe site, în loc de procentul prestabilit de 100%. În pagina „Procentul anunțurilor”, folosiți glisorul pentru a seta procentul de completare cu anunțului la 70%. Procentul de completare reprezintă frecvența cu care completăm cu anunțuri unitățile disponibile pe site-ul dvs. Un procent de completare de 70% înseamnă că vom umple unitățile de anunțuri 70% din timp cu anunțurile cele mai profitabile. De obicei, cea mai mare parte a veniturilor provine dintr-o porțiune relativ mică a afișărilor anunțului. Dacă afișați doar anunțurile care vă aduc cele mai mari venituri, puteți să îmbunătățiți experiența de ansamblu a vizitatorilor site-ului cu o scădere minimă a veniturilor.

https://support.google.com/adsense/answer/7215246?hl=ro
    https://www.seroundtable.com/google-...nce-23274.html
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

lecktronix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th July 2011
    Locaţie
    Italia, România
    Vârstă
    53
    Posturi
    186
    Putere Rep
    28

Implicit

Dacă afișați doar anunțurile care vă aduc cele mai mari venituri, puteți să îmbunătățiți experiența de ansamblu a vizitatorilor site-ului cu o scădere minimă a veniturilor.
    Salut avram,
    mersi pentru info. Sunt curios cati vor folosi acesta optiune. Decat sa-mi reduc singur veniturile cu optiunea asta, mai bine reduc direct numarul de unitati publicitare pe pagina. Astfel am un control mai bun asupra veniturilor.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Încep și cei de la Google să se miște. Aveam impresia că Facebook îi lasă în urmă. Voi testa și eu :-)

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de lecktronix Vezi Post
    Salut avram,
    mersi pentru info. Sunt curios cati vor folosi acesta optiune. Decat sa-mi reduc singur veniturile cu optiunea asta, mai bine reduc direct numarul de unitati publicitare pe pagina. Astfel am un control mai bun asupra veniturilor.
    Practic ei vor sa iti afiseze anunturi mult mai relevante si la un CPC mai mare Practic tu chiar daca o sa activezi acesta optiune vei castiga la fel de multi bani iar utilizatorii vor avea o experienta mai placuta. Asa zic ei.

Nici eu nu-i cred. Tot timpul cand am mers pe recomandarile lor am castigat mai putin

bobicraioveanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    19th January 2011
    Posturi
    38
    Putere Rep
    29

Implicit

Mda, e cam fiasco asa cum a fost si matched content-ul. Ar trebui sa se concentreze sa ofere ceva optiuni de native advertising la scara larga pentru publisheri ca sa evite elegant adblock asa cum a facut Facebook, nu se la plateasca alora ransom.
    N-o sa bag cuvinte cheie cu ancora aici deoarece pinguini, dar poti asculta o piesa rap care mi se pare destul de tare

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Show off ?
    De Bukum în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th June 2011, 14:44
  2. Show / Hide script
    De meetzah în forumul Client side
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 21st July 2010, 15:37
  3. Google Minesweeper Launches
    De necropsique în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 9th June 2006, 19:15
  4. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 10th March 2006, 17:16
  5. Yahoo! launches new Web-based mail
    De necropsique în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 18th September 2005, 20:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente