Nu l-am pus ca sa nu fiu banat. Il pun si daca e ceva rog un admin sa il stearga. dezvoltarepersonala punct info
Nu l-am pus ca sa nu fiu banat. Il pun si daca e ceva rog un admin sa il stearga. dezvoltarepersonala punct info
Pentru aprobarea unui cont adsense sunt multe lucruri de luat in consideratie, de la tema si pana la calitatea continutului, sun 50 de articole si o vechime de minim 6 luni e greu de inteles de ce nu se aproba, abia dupa ce treci de acest barem trebuie sa-ti faci griji. Am vazut site-uri cu 20 - 25 de articole aprobate, am vazut cu 50 de articole unice, aprobate cu greu.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Eu cred ca go0gle nu intelege nisa. Ce reclama sa puna pe site-ul tau, cand nu intelege despre ce este vorba in site?
OK. 1. Cand ai aplicat prima oara aveai foarte putin continut pe site. A doua oara este posibil ca google sa nu iti fi dat atentie sporita.
2. Adsense livreaza reclame contextuale, in cazul tau articolele nu au un subiect comercial.
3. Siteul este aranjat dar pe ce nisa poate fi catalogat ? Nu pot sa te sfatuiesc sa pui continut ca sa ti se aprobe contul pentru ca am indoieli. Astia de la adsense vor continut de calitate bla bla bla . Incearca cu alt site facut pe o nisa comerciala si o sa reusesti.
Nimic.
postat de doua ori . scuze.
Nimic.
La fel ca pe bloguri generaliste.
Ontopic: Mai adauga content, treptat, lasa sa aiba domeniul umpic de vechime. Pentru ce ai nevoie si de ceva vizite? Pentru ca ei sa poata testa interactiunea vizitatorilor cu reclamele in perioada dinaintea acceptarii.
Tip: O greseala ce ai putea-o face, daca ajungi pana la pasul in care trebuie sa implementezi reclama pe site si nu esti aprobat, este de a plasa reclama intr-o zona mai "clicky".
Oricum, fa modificari intre aplicari, modifica calitativ, adauga content, etc. si o sa fii acceptat, nu e chiar asa greu cum pare.
Fara semnatura.
Reclama a fost pe sidebar. As putea incerca sa-mi fac un site posetededama punc x si sa incerc cu el sa obtin contul sau pot cumpara unul dar am ales sa fiu corect.
M-am gandit la asta. AM schimbat tema dupa prima respingere. Poate nu-i place nici asta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)