Am avut contul suspendat acum 2 ani. Am impresia ca acum lucrurile s-au mai imbunatatit, dar atunci era extraordinar de greu sa contactezi Adsense.
Am intrat in cont si am vazut ca e suspendat, fara sa primesc vreun email de la ei. Dupa 2 luni si zeci de emailuri trimise la toate formularele lor de suport, am reusit sa aflu motivul: aparent mi-au dat un email sa ma atentioneze ca am 'warez' pe site si nu am raspuns, asa ca au inchis contul. Nu am primit emailul si nici warez nu aveam (aveam niste ghiduri care iti explicau cum sa recuperezi Product Key-ul unui soft sau joc din registrii Windows-ului, in caz ca il mai aveai instalat, dar pierdusei CD-ul. Deci nimic ilegal).
Nu raspundeau la nici un email in care le explicam situatia, ci am primit raspuns doar la cele in care ii intrebam care e problema. Atunci era nevoie de un cod al tichetului prin care m-au suspendat, dar nu il aveam pentru ca nu primisem nici un mail de atentionare.
Am reusit pana la urma sa gasesc doua persoane care lucrau la Google si au transmis catre Adsense sa-mi reanalizeze situatia. Au confirmat ca am dreptate si ca nu primisem emailul, nu aveam nici warez. A durat cam 4-5 luni, dar altfel nu cred ca aveam vreo sansa sa recuperez contul.
Totusi am impresia ca acum lucrurile s-au imbunatatit. Mie imi raspund la mailuri in maxim 48 de ore.
Incearca sa-i contactezi de aici:
![]()

Răspunde cu citat