Salutari
Imi recomandati pe cineva (sau o firma) care poate sa-mi faca un template in wordpress custom?
Evident, contra cost
Salutari
Imi recomandati pe cineva (sau o firma) care poate sa-mi faca un template in wordpress custom?
Evident, contra cost
Nu ai gasit in toate site urile un template aproape de cerintele tale?
Mai bine ne spui ce anume sa aiba acel template si poate venim cu sugestii si tu sa alegi.
Vei iesi mai convenabil cu o tema platita decit cu o tema custom.
Mai ales ca la tema custom vei avea nevoie de suport pe termen lung si de prederat acelasi programator.
La temele platite deja au fost verificate de alti clienti si au gasit multe bug uri.
Succesul este ca si sarcina. Toata lumea te felicita, dar nimeni nu stie de cate ori ai fost f....
din pacate nu exista
Ne poti spune pe scurt care ar fi cerintele temei pe care o cauti?
Lucrurile nu sunt greu de facut, ceea ce e greu e sa te pui in starea de a le face...
Nu sunt profesionist, dar mi-am construit tema de pe blog și am mai lucrat la câteva. Spune-mi te rog pentru ce îți dorești să folosești tema? Ce caracteristici trebuie să aibă? O vrei personalizată pentru un singur site sau pentru a o folosi în general?
Scriu pe BogdanAnghelina.ro.
nu vreau sa dau foarte multe detalii aici...daca considerati ca ma puteti ajuta, astept un mesaj pe privat
sunt in discutii cu cativa useri, daca nu se concretizeaza nimic, revin
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)