La mine apare ok reclama. Nu modifică nimic la temă.
Ce mi se pare aiurea e că ai pus în sidebar o reclamă de lățime mai mare decât lățimea lui. 336px > 200px.
Screenshot by Lightshot
La mine apare ok reclama. Nu modifică nimic la temă.
Ce mi se pare aiurea e că ai pus în sidebar o reclamă de lățime mai mare decât lățimea lui. 336px > 200px.
Screenshot by Lightshot
Ultima modificare făcută de JoeBikerul; 17th April 2015 la 11:29. Motiv: adaugat poza
Ultima oara cand i-am contactat cu o rugaminte (sa imi spuna cum sa maresc acel tabel care apare pe index) mi-au spus ca un programator ma poate ajuta, sau chiar ei, dar pe bani. O sa ii contactez din nou, ca vad ca si cu un plugin Adsense crapa tema.
Joe, cea din sidebar e ceva provizoriu. Mersi pentru implicare.
Vad ca acum si-a revenit... si daca nu ma insel (vorba vine, ca nu ma insel, dat fiind faptul c-am si probat), de vina e plugin-ul "Speed Booster Pack", pe care l-am instalat. Am facut cateva setari si rezultatul e unul ok.
O sa deschid un subiect pe tema acestui plugin, ca m-a cam fascinat. Are multe setari interesante.
Multumesc mult tuturor pentru atentie/ajutor.
Tot ai ceva transparent ce-ti acopera o parte din pagina. Incearca sa selectezi textul, primele 10-11 randuri nu pot fi selectate, au ceva peste.
Vizual e ok. Dar sub ad-ul freshjobs3 sunt 10-15 randuri care nu pot fi selectate. In Chrome daca dai click multiplu pe respectivele randuri selecteaza ad-ul...
Îmi apare bine reclama, adică se afișează corect. Atunci când am intrat de pe telefon, surpriză, nu se afișează reclama. Ai încercat să adaugi o reclamă responsive? Mă gândesc că asta este problema.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)