Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Scriere articole

Duca Adrian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    14th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    52
    Putere Rep
    21

Cool Scriere articole

Salut,

Ce program folositi pentru scrierea articolelor ?

Mie mi-ar fi mult mai usor sa le scriu de exemplu in Word , dar MS Office nu se intelege cu Wordpress ... nu vor de nicio culoare sa se inteleaga cand vine vorba de formatarea textului.

Ok ... am inteles, unul este un program pentru editare texte menite a fi tiparite iar celalalt pentru afisarea informatiilor online.

Vroiam sa va intreb cand scrieti articolele .... le scrieti direct pe Wordpress si le formatati tot acolo sau ... folositi diverse utilitare pentru compunerea textului si apoi doar formatati textul in Wordpress ?

Multumesc mult.

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    942
    Putere Rep
    34

Implicit

Acum public direct din panoul wordpress, dar am lucrat acum vreun an cu Windows Live Writer. Detalii: Ce este Windows Live Writer | zoso blog

designarti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Posturi
    174
    Putere Rep
    22

Implicit

În general, orice text editor e ok. Eu le scriu în Notepad++ și formatez în editorul CMS-ului. Sfatul meu este să nu formatezi în calculator. Tocmai asta face Notepad++, îți scoate totul fără formatare - dacă dai copy/paste, ți le scoate curate. Fără alte setări, în afară de Encoding (în cazul meu, UTF-8).

Dacă preferi să le formatezi în calculator și știi puțin cod, poți să le faci html direct în Notepad++. Avantajul este că are o opțiune de autoclose pentru tagurile HTML.
    Despre consultanță și conținut site-uri turistice aici | Proiect personal Globi.ro.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    888
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de designarti Vezi Post
    În general, orice text editor e ok. Eu le scriu în Notepad++ și formatez în editorul CMS-ului. Sfatul meu este să nu formatezi în calculator. Tocmai asta face Notepad++, îți scoate totul fără formatare - dacă dai copy/paste, ți le scoate curate. Fără alte setări, în afară de Encoding (în cazul meu, UTF-8).

Dacă preferi să le formatezi în calculator și știi puțin cod, poți să le faci html direct în Notepad++. Avantajul este că are o opțiune de autoclose pentru tagurile HTML.
    Eu recomand lucrul in MS Office, mai ales pentru cei care scriu in engleza. Cu setarile potrivite, multe dintre typo-urile obisnuite sunt corectate automat, plus ca esti atentionat cand scrii un cuvant gresit. Textul este copiat in editorul HTML si aia e.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Daniel Mocan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    6th September 2010
    Locaţie
    Turda (Cluj)
    Vârstă
    39
    Posturi
    282
    Putere Rep
    27

Implicit

Eu scriu articolele direct in Google Drive.
    Formatarea in mare parte facuta acolo se mentine si in Wordpress.
    Folosesc Google Drive(Docs) pentru ca imi place ca le salveaza automat si am access la ele de oriunde.
    Scriu constant pe Traficant.Ro
    [ex username dane1505]

designarti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Posturi
    174
    Putere Rep
    22

Implicit

Citat Postat în original de matei Vezi Post
    Eu recomand lucrul in MS Office, mai ales pentru cei care scriu in engleza. Cu setarile potrivite, multe dintre typo-urile obisnuite sunt corectate automat, plus ca esti atentionat cand scrii un cuvant gresit. Textul este copiat in editorul HTML si aia e.
    Și Notepad++ are autocorector. Niciun corector automat nu-ți dă variantele corecte tot timpul. De multe ori te pomenești cu variante de cuvinte fără legătură cu (con)textul. Soluția este să recitești și... evident, să știi limba
    Despre check as you type am doar cuvinte bune.
    Despre consultanță și conținut site-uri turistice aici | Proiect personal Globi.ro.

MariusS este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    22nd February 2014
    Posturi
    75
    Putere Rep
    21

Implicit

Eu scriu direct in wordpress dar pe mine ma enerveaza editorul ala din wordpress si atunci trec pe cod si imi formatez eu din cod totul (mai trec si pe editor sa vad cum arata textul dar revin inapoi la cod cand scriu). Dar cred ca sunt mai putini care fac asa ca mine si scriu ei tag-urile html din cod. Eu sunt programator si de aia imi place sa fac asa... mi-e mult mai usor.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Servicii scriere articole/comentarii
    De B. Alex în forumul Continut web
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 2nd March 2013, 09:59
  2. Oferta scriere articole
    De John în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 10th August 2012, 19:16
  3. Servicii scriere articole
    De gamerap în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 7