Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Plugin Produse Afiliere pentru orice platforma

Afișare hibrid

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit Plugin Produse Afiliere pentru orice platforma

Buna ziua stimati colegi, doresc sa va prezint mica mea idee in speranta ca impreuna reusim sa crestem incasarile noastre cu ajutorul afilierii. Stiu ca pe forum sunt persoane cu un pachet de cunostinte mult mai mare decat al meu in programare si multi reusesc sa realizeze ceva mai bun de atat, dar poate nu toti isi impartasesc ideile din diverse motive.

Ce face acest plugin ?

- Pluginul este disponibil pentru orice tip de afiliere ( atat din Romania cat si cea internationala ).
    - A fost realizat in special pentru produsele fashion ( rochii, blugi etc ) dar poate fi folosit pentru orice alt tip de produs.
    - Inserarea acestui widget in articol se face cu ajutorul unui shortcut ( in cazul meu [produs][/produs] )
    - Se poate introduce oriunde in articolul dumneavoastra.
    - Poti alege daca produsul este in reducere sau nu ( se afiseaza automat pe site butonul de cumpara cu reducerea - poate fi aleasa direct din panoul de control ).

DEMO - Admin:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    DEMO - Articol:

Astept sugestii si posibile recomandari pentru imbunatatirea acestui plugin. Chiar daca momentan este prima versiune a pluginului, sper ca in curand sa reusesc sa introduc noi elemente.

PS: Va rog sa postati doar daca puteti oferi cu adevarat o informatie utila. Plugin-ul va fi oferit gratuit primilor 5 useri ce ma ajuta sa il imbunatatesc dupa data de 15 septembrie atunci cand va fi finalizat.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Greu de discutat si de venit cu idei despre un plugin pana nu il testezi, pana nu il vezi cum se comporta.
    Din cate inteleg, pluginul adauga in articol o forma standard de prezentare a produsului, placuta si usor de folosit. Fara alte facilitati. Ma tem ca nu vor fi prea multi dispusi sa plateasca pentru asta.

Ca prima idee ar fi implementarea inca unei forme de afisare, cu descrierea (chiar si trunchiata) sub imagine pentru a putea fi folosit si ca widget.

A doua idee adaugarea "categorie produs si" "eticheta produs" (adica doua sau mai multe noi campuri, nu neaparat numite asa) in vederea generarii unui instrument, cu posibilitatea filtrarii primare dupa categorie si secundare dupa eticheta pentru o pagina de produse. Dar ar fi deja prea mult ... Dar al naiba de interesant!

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Si ar fi misto daca va fi posibil importul din feeduri
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

Cum se face integrarea in platformele non-wp?

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de kleampa Vezi Post
    Cum se face integrarea in platformele non-wp?
    Se pare ca m'am exprimat eu gresit, vroiam sa zic ca este compatibil cu orice platforma de afiliere, nu faceam referire la CMS.

@robyboy - Pregatesc un update cat de curand si cred ca o sa te multumeasca.

@Mishu - Deja este luat in calcul si aceasta problema cu adaugarea a 2 sau mai multe produse.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sugestii facilitati plugin pentru afiliere
    De lovelife în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 28th May 2013, 17:50
  2. Plugin-uri necesare pentru orice Afiliat (wordpress)
    De inSecure în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 25th February 2013, 13:38
  3. Platforma afiliere .com
    De Maldinii în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 3rd July 2012, 13:57
  4. Tema / plugin WP pentru afiliere.
    De Cristi G în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 17th March 2012, 23:09
  5. Răspunsuri: 1