Buna ziua stimati colegi, doresc sa va prezint mica mea idee in speranta ca impreuna reusim sa crestem incasarile noastre cu ajutorul afilierii. Stiu ca pe forum sunt persoane cu un pachet de cunostinte mult mai mare decat al meu in programare si multi reusesc sa realizeze ceva mai bun de atat, dar poate nu toti isi impartasesc ideile din diverse motive.

Ce face acest plugin ?

- Pluginul este disponibil pentru orice tip de afiliere ( atat din Romania cat si cea internationala ).
- A fost realizat in special pentru produsele fashion ( rochii, blugi etc ) dar poate fi folosit pentru orice alt tip de produs.
- Inserarea acestui widget in articol se face cu ajutorul unui shortcut ( in cazul meu [produs][/produs] )
- Se poate introduce oriunde in articolul dumneavoastra.
- Poti alege daca produsul este in reducere sau nu ( se afiseaza automat pe site butonul de cumpara cu reducerea - poate fi aleasa direct din panoul de control ).

DEMO - Admin:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DEMO - Articol:

Astept sugestii si posibile recomandari pentru imbunatatirea acestui plugin. Chiar daca momentan este prima versiune a pluginului, sper ca in curand sa reusesc sa introduc noi elemente.

PS: Va rog sa postati doar daca puteti oferi cu adevarat o informatie utila. Plugin-ul va fi oferit gratuit primilor 5 useri ce ma ajuta sa il imbunatatesc dupa data de 15 septembrie atunci cand va fi finalizat.