sunt sute de site de anunturi, directoare web si pagini de stiri. cate din ele au succes ?
raspuns: putine, cele facute CORECT de la 0
serviciile de calitate se platesc
sunt sute de site de anunturi, directoare web si pagini de stiri. cate din ele au succes ?
raspuns: putine, cele facute CORECT de la 0
serviciile de calitate se platesc
succes au cele care raspund cerintelor vizitatorilor, indiferent cum sunt facute;
evident, un portal construit cu un cod custom si de inalta calitate are mari sanse sa se impuna (presupunand aici ca un manager de proiect care achizitioneaza astfel de cod e suficient de abil incat sa achizitioneze si altfel de servicii pentru a atinge scopul);
eu am insa o rezerva de fiecare data cand vad un pret aruncat din avion fara o explicatie langa (macar ce reprezinta acel pret);
presupun ca ne e clar ca "portal" e un termen general, care chiar daca are alaturate langa el 3 sectiuni cerute.. poate sa fie implementat si de 200e si de 20.000e;
nu contest faptul ca 5000 de euro poate fi un pret corect pentru un astfel de portal, insa nu imi sunt clari pasii dintre postul nr si postul nr 2 din acest topic;
daca eu cer o oferta pentru o casa cu 3 etaje si vine un constructor si imi spune ca ma costa 5 lei.. fara sa ma intrebe cat de inalte sa fie camerele.. ce suprafata sa aiba si alte detalii din astea elementare.. eu voi crede despre acel constructor ca el n-a construit in viata lui o casa cu 3 etaje si habar n-are ce presupune chestia asta; fie are o vaga idee despre cum sa faca un singur tip de casa (si pe ala isi propune sa mi-l vanda).. fie nu are nici macar aceasta vaga idee, dar a auzit el in piata ca atat a costat casa cu 3 etaje a unui prieten al unui prieten al unui prieten..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)