da-mi un PM cu numele domeniilor si pretul dorit pt fiecare.
multumesc.
da-mi un PM cu numele domeniilor si pretul dorit pt fiecare.
multumesc.
nu vreau sa iti stric topicul , dar esti sigur ca nu e fake? google nu zici multe despre siteurile tale...si pretul este foarte mare...
daca gresesc imi cer scuze.
si cat ar fi un pret ok ? sunt la fel de sigur ca si tine sau orice alta persoana ca este ok. Mai mult decat sa verific cu niste tooluri de check pagerank nu pot face.
Verighete: www.magazinuldeverighete.ro si Micropigmentare sprancene: www.micropigmentaresprancene.ro/
Doresc si eu numele de domeiu si pretul pentru fiecare. mai multe informatii asi doru de exemplu sa stiu de cat timp au acet PR si daca PR-ul este distribuit in mod corect in interiorul paginilor (in cazul in care ai content pe URL).
Eu nu inteleg o chestie, marea majoritate dintre voi, va grabiti sa spuneti prin toate threadurile ca PR-ul nu conteaza, iar cand vine cineva sa vanda cate un domeniu cu PR mare, sariti toti sa ii cereti link....
Vreau si eu numele domeniilor si pretul cerut pe pm, te rog.
Vreau si eu numele domeniilor si pretul pe fiecare, si ma intereseaza sa stii daca in tot acest timp au fost online, sau au fost nefolosite
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
le scot de la vanzare momentan, nu am primit nici o oferta serioasa sau neserioasa!
Verighete: www.magazinuldeverighete.ro si Micropigmentare sprancene: www.micropigmentaresprancene.ro/
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)