din ce am dat click pe cateva articole e genul de content cumparabil cu 30-40lei
deci 9x40 = 360 lei + 140 lei configurare tema wp = 500 lei
domeniul il consider 0 neavand trafic/linkuri/nici prea stralucit nu e ca si keyword pe limba romana
din ce am dat click pe cateva articole e genul de content cumparabil cu 30-40lei
deci 9x40 = 360 lei + 140 lei configurare tema wp = 500 lei
domeniul il consider 0 neavand trafic/linkuri/nici prea stralucit nu e ca si keyword pe limba romana
Multam, e cel mai mare pret deci o sa merg pe el, ca mi se pare acceptabil mai ales ca ai luat in calcul si instalarea temei, nu ma gandisem la asta.
Vreau sa fac un canal cu investiti si una din investitii o sa fie fix acest blog si aera greu sa mi-l evaluez eu ca sa mi-l vand de la mine la mineCa eu as fi fost subiectiv si as fi zic ca valoreaza 10 euro si atat
hai 50 de lei...
ca interesul meu era sa il "achizitionez" cat mai ieftin dar cred ca e ok si cu 500 lei.
Eu desi sustin mereu un pret mare pentru site-uri, tot nu inteleg mare lucru din tranzactia asta fictiva. Daca s-ar vinde cu 40 x articole, atunci e4ro care ar si trafic, si vechime, si venituri ar fi 2000x40 = 80.000 RON?bine in ideea ca ar fi toate articolele de calitate. Sau daca vorbim de limbafranceza.online tot asa calculam?
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)