"Este greu să găsești astfel de optimizare în România, sau poate chiar imposibil" -stai linistit frate, gasesti mii, nu e greu sa bagi un cod, cel mai important este sa stii ce cod sa bagi si unde sa il bagi, youtube- "how to"

"Deci, tema respectivă era despre viteza de încărcare a website-ului. Nu am rugat pe nimeni să găsească greșeli la partea de articole. Puteam scrie acolo și despre femei cu "..lă"." - Ce articole ai pe site si felul cum sunt structurate articolele arata cat de mult seo cunoaste cel ce se ocupa de site, mai ales cand vine vorba despre un site SEO. Cat despre viteza, o sa scada enorm de mult cand o sa te apuci sa adaugi pluginuri si content, la o mana de articole si cateva poze care le ai e logic sa se incarce repede.

Viteza site-ului se poate rezolva foarte usor instaland Pagespeed modules de care sunt sigur ca nu ai auzit pentru ca daca ai fi stiut de el nu te-ai mai fi laudat cu viteza site-ului tau. "Modulele" astea iti vor face site-ul sa se incarce instant fara a mai fi nevoie de alte plugin-uri de viteza sau mai stiu eu ce. Initial nici un am vrut sa mentionez despre acesta pentru ca il consider un atuu foarte mare, acum deshide repede o pagina google si cauta despre ce am scris eu aici.

"Noi nu prea ne considerăm "specialiști" sau "experți", dar măcar arătăm acolo la status-ul nostru ceva." daca iti spun ca semnatura pe care ai tu te arde la serp nu o sa ma crezi, e spam si dupa ce ca e spam se mai duce si la 2 site-uri, dar tu lasa semnatura acolo sa arati lumii ca ai ceva si ca stii SEO.

Nu fac teori si am sa iti demonstrez asta cat de curand atat tie si tuturor celor care o ard cu site-uri despre seo pe Romania.