Citat Postat în original de gabriel.stancu Vezi Post
orice pret e dat de cerere vs. oferta
Teoria asta am invatat-o si eu, exista vreun programator pe aici care este dispus sa faca un astfel de site la un pret sub 5000 ron?

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
Nu-s cumparator sau vanzator de site-uri, dar in principiu un site/proiect il cumperi pt o suma legata doar de veniturile aduse, de obicei X 10 sau 12 luni daca-i site pt adsense sau exclusiv pt facut bani. Nu prea am vazut sa se aduca argumente de genul "am invesit x bani in el si vreau sa-i scot macar". Daca ai investit 5k lei dar site-ul aduce 1k pe an, atata o sa iei pe el. Se cheama ca n-ai fost f inspirat cand te-ai apucat de el, n-ai analizat bine domeniu si ai investit mai mult in el decat poate sa produca. Nu-i un capat de lume, e o experienta castigata si la urmatoarele proiecte o sa stii mai bine.

Am bagat si eu bani in site-uri care n-au adus nimic, altele au adus mai mult decat ma asteptam. E si o loterie, dar e vb si de experienta si research in prealabil
Am bagat adsense pe el abia dupa ce am fost afectat de penguin si am observat ca sunt platite foarte bine clickurile asta ma face sa cred ca daca cineva ar putea creste site-ul ar avea incasari bune.
Eu nu mai pot sa fac asta, am specificat de ce (lipsa de timp si bani) e mult mai greu sa promovezi un site acum.
Cine cumpara site-ul il cumpara daca are increderea ca il poate dezvolta....... eu spun doar ca e o nisa cu potential (stiati ca....dupa titei, cafeaua este cel mai importat produs comercializat in intreaga lume )

Chiar acum am vrut sa mai incerc ceva si am platit o firma care mi-a promis ca-mi aduce site-ul pe prima pagina, vreau sa vad rezultatele adsense si le voi publica (dar acest test dureaza 1-2 luni)