1. CPC adsense pe acest domeniu este destul de bun 0.10 Euro mediu, au fost situatii de 0.40 E pe click, e doar un calcul pe care mi l-am facut, daca se aduc 500 vizitatori ~ 4-5 Euro/zi adsense, am specificat ca recomand site-ul cuiva care are capacitatea sa-l ridice la acest nivel;
2. Incasari 150 ron - atunci cand site-ul era foarte bine pozitionat, oamenii aveau incredere in site si in posibilitatea de a-si vinde produsele(a fost o perioada cand se ridicase pe pagina 1-2 pentru cafea si automate de cafea si ajunsese la 150 vizitatori), apoi a venit penguin.....
3. E unic ca principiu de functionare, sunt multi alti posibili clienti/vizitatori care vand expresoare second hand, sau poate o piesa, poate au nevoie de o reparatie (magazinele virtuale, doar livreaza cateva produse) astfel continutul site-ului va fi 50% diferit de magazinele online.
4. Am observat ca esti programator si ar trebui sa-ti dai seama ca pretul reprezista in principal constructia lui....
Un site cu acesta complexitate se construieste cu aproximativ 2000 Euro(bineinteles cu un design imbunatatit), daca gresesc contrazice-ma ...
pe tine te intereseaza? sau incerci sa-i ajuti pe altii, sugerandu-le ca fac o greseala daca cumpara acest site 5000 lei?

Răspunde cu citat