Citat Postat în original de rev9887 Vezi Post
nu spam,
oricum cate mailuri primesc si eu de la o gramada de firme...as vrea sa pot promova si eu in acelasi fel, poate vede cineva si este interesat de titlu, daca nu il sterge cum fac si eu
mailurile alea pe care le primesti tu de la diferite firme sunt spam si simplul fapt ca sunt trimise catre tine e o incalcare a (cel putin) unei legi din romania;

nu poti trimite o comunicare comerciala fara sa indeplinesti 2 conditii minime: sa ai acceptul explicit al celui care primeste si sa te prezinti (ca sa stie de la cine pimeste);
o baza de date cumparata pe 2 lei de la cine stie ce tip descurcaret nu iti asigura prima conditie din cele doua si implicit nici legalitatea actiunii;

iar motivarea ca daca tu primesti spam ai dreptul la randul tau sa faci acelasi lucru nu prea tine; e ca si cum ai spune.. am fost impuscat de vr'o 5 ori pe strada pana acum asa ca de ce sa nu impusc si eu pe altii?

prin urmare iti recomand sa te informezi bine inainte de a arunca cu bani pe chestii ce ti se promit a ajuta la promovare (s-ar putea sa se intample exact invers)