mailurile alea pe care le primesti tu de la diferite firme sunt spam si simplul fapt ca sunt trimise catre tine e o incalcare a (cel putin) unei legi din romania;
nu poti trimite o comunicare comerciala fara sa indeplinesti 2 conditii minime: sa ai acceptul explicit al celui care primeste si sa te prezinti (ca sa stie de la cine pimeste);
o baza de date cumparata pe 2 lei de la cine stie ce tip descurcaret nu iti asigura prima conditie din cele doua si implicit nici legalitatea actiunii;
iar motivarea ca daca tu primesti spam ai dreptul la randul tau sa faci acelasi lucru nu prea tine; e ca si cum ai spune.. am fost impuscat de vr'o 5 ori pe strada pana acum asa ca de ce sa nu impusc si eu pe altii?
prin urmare iti recomand sa te informezi bine inainte de a arunca cu bani pe chestii ce ti se promit a ajuta la promovare (s-ar putea sa se intample exact invers)
o varianta legala ar fi de ex la neogen, unde poti trimite targetat pe ce doresti tu un numar de emailuri. alta varianta ar fi sa contactezi o agentie specializata pe promovare online si ei 100% pot trimite aceste mailuri legal si automat si cu un bun feedback
Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)