Comenzile de pe site se trimit unui broker?
Acel broker are un comision dat de firmele de asigurare, comisionul tau cat este mai exact?
Da-mi te rog mai multe detalii!
Comenzile de pe site se trimit unui broker?
Acel broker are un comision dat de firmele de asigurare, comisionul tau cat este mai exact?
Da-mi te rog mai multe detalii!
Am cerut si eu detaliile acum 2 sapt. Se pare ca omu e foarte serios, atat de serios incat pur si simplu nu-l intereseaza.
Succes la vanzare.
a primit cineva raspuns, ca as fi fost interesat si eu
Am fost plecat o vreme pentru finalizarea unui proiect. Am revenit in tara si , incepand de luni, voi contacta pe toti cei care si-au aratat interesul. Scuze pentru intarziere si multumesc pentru intelegere.
Si uite asa a trecut si ziua de luni =)) Profitabil, in modul cel mai onest cu putinta iti pun si eu o intrebare, fara sa fac flame. Cum te astepti ca cineva sa iti dea 24.000 de euro, tranzactie care implica un oarecare nivel de incredere (in monetizare, parteneriate, si business in sine) in conditiile in care a trecut o luna de cand ai promis ca trimiti detaliile pe privat? Apoi ai repromis incepand de luni, si ... well, luni a cam trecut
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
Am trimis tuturor celor interesati detaliile de comunicare prin PM in data de 2 decembrie si sper ca toata lumea le-a primit
Emil, scrie foarte clar ca pretul solicitat al tranzactiei este de 12.000 eur. Oricum, tranzactia se va realiza pe baza celei mai bune oferte primite, fara sa existe un pret minim. Deadline-ul finalizarii este 22 dec (din ianuarie nu voi mai fi disponibil o vreme). Emil, pentru ca noi am mai avut o tentativa pentru o tranzactie in trecut, cred ca stii cum ma poti contacta daca esti interesat de actualul business.
Eu am solicitat oferta si nu am primit nimic. Initial imi propuneam sa te iau tare, insa dupa mi-am dat seama ca esti tipul cu doctor.ro. Ca regula generala, da si tu putin context discutiei inainte sa faci afirmatii de genul. Zilnic vorbesc cu +100 de oameni si na, nu imi mai aduc aminte de cine e cine. Daca vrei poti sa imi dai si mie oferta prin PM. Nu noi trebuie sa stam sa te convingem sa vinzi. Tu trebuie sa ne convingi sa cumparam.
Ultima modificare făcută de Emil; 7th December 2010 la 16:10.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
S-ar putea sa ma intereseze. Rog detalii pe PM.
mai este valabil acest anunt? daca da te rog sa imi trimiti un pm cu numele sitului. sunt interesat
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)