Sunt interesat si eu, da-mi te rog detaliile pe PM, multumesc
Sunt interesat si eu, da-mi te rog detaliile pe PM, multumesc
Daca siteul este tiny.cc/hx438, nu te mai deranja sa imi dai detaliile
Motive:
1. In majoritatea oraselor mari din tara exista mii de abtipilde cu reclame pe cosurile de gunoi si pe stalpii de iluminat public. Reclamele trimit userii in siteul asta. Chestie complet ilegala. In unele orase (precum Pitestiul) chestia asta va fi rezolvata in instanta.
2. Traficul nu este organic, ci generat din surse care pot disparea peste noapte
3. Spam la greu
4. Pe bara masinii, cineva mi-a lipit unul din stickerele cu siteul asta in timp ce era parcata.
Ultima modificare făcută de Emil; 5th November 2010 la 17:01.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
Nu, nu este vorba de site-ul amintit de Dvs. Nu am de a face nimic cu acel site sau cu acele metode de promovare amintite de Dvs.
PS. Voi trimite info celor care s-au aratat interesati aici si pe PM la inceputul saptamanii viitoare . Este un mic delay, sunt foarte prins zilele acestea. Multumesc mult pentru intelegere.
Daca nu e siteul de mai sus, e ok. Trimite-mi si mie te rog mesajul. Intrebare: oferi factura cumparatorului in cazul unui eventual transfer? Nu te intreb cu rautate, vreau doar sa vad daca cheltuiala e deductibila
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
Am trimis PM dar nu am primit informatiile cerute.
attempt, ca si noi toti de altfel. Deci fie e siteul de mai sus, fie ownerul a uitat de post.
Ai voie, dar depinde unde le pui.Nu ai voie sa lipesti toate prostiile prin oras, pe masini, geamuri sau stiu eu ce.
Bubu, normal ca nu ai voie sa le pui pe stalpi, tomberoane, bara masinilor parcate, borduri etc. Dincolo de faptul ca e de prost gust, e si pedepsit de lege. In anumite orase consiliul local iti poate da o amenda proportionala cu cheltuiala pentru a curata spatiile marcate, sau 2x, 3x etc.
Apoi pe bune tie ti-ar conveni sa vin sa iti lipesc cu super glue un poster cu Vadim pe usa apartamentului? Mie, unul mi-a lipit pe bara masinii, o chestie cu siteul din linkul afisat de mine. A durat +20 minute sa o scot fara sa las urme pe bara (lipiciul era foarte ciudat, nu era autoadeziva). Iti dau cuvantul meu de onoare ca desi sunt o fire calma, nu stiu cum as fi reactionat daca l-as fi prins.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)