Se vinde site, domeniu .ro si .com. Profil feminin/divertisment. 80% din vizitatori sunt femei. 60% peste 18 ani. (cf. http://escape.insites.be/login.aspx si trafic.ro)
Site-ul se bazeaza pe o galerie de poze. In jurul lui am incercat sa creez articole interesante cu tematica pt femei. Am platit o vreme o traducatoare.
E vechi de prin 2005. A avut si PR 5, acum cred ca este 3. Continut nu am mai pus de cam un an jumatate. Practic este abandonat,
DPDV potential SEO sta bine. Am muncit la inceput si de 2 ani nimic. Si totusi este pe prima pagina (top 5) dupa cuvinte cheie ca: frumusete, vedete, monden, machiaj, operatii estetice etc. acum am mai verificat, o vreme eram pozitia 1,2 pt cuvintele acestea.
In conditiile astea (nu m-am uitat la el de 3 luni) vad ca are 1100 vizitatori pe zi.
30 % din vizite google images.
37 % search
O vreme a fost la regia de publicitate Boom. Veniturile impreuna cu adsense se ridicau la 400 euro/luna. Acum veniturile sunt din adsense la max 90$/luna. In rest nu am mai cautat metode de monetizare.
Are o baza de date de 5000 de utilizatori inregistrati (cred 4000 cu email valid). Eu nu am folosit mailurile.
De ce il vand?
Pentru ca ori il relansez ori il vand. Mai exista varianta sa creez un magazin online pentru acest profil.
Potential nu vad neaparat prin ceea ce este acum ci printr-o relansare inteligenta. Are trust si vechime.
Pretul il vad la 2900 euro.
Discutii / site / oferte pe PM sau mess Imi rezerv dreptul de a nu raspunde tuturor dupa o sumara verificare a postarilor.