esti evaluator ???
daca iti spun, ca am vandut un site (saptamana trecuta) care nu producea nici macar 1 dolar pe luna, si l-am vandut cu 2000 de dolari ... nu ma crezi ... normal ca daca inmultesti 0 x luni = luni, nu ? sau poate marti ...?
dupa cate imi dau seama ai mai apreciat undeva la fel http://forum.seopedia.ro/website-uri...2-000-usd.html in discutia respectiva, au venit useri cu o mai mare experienta decat a ta, d.p.m.d.v, care si-au obosit degetele, sa va explice tie si altor oameni ca tine, ca nu asa se face o evaluare ... de ce mai citesti forumul? daca nu inveti nimic ...![]()
stii cum e: a gresi e omeneste, insa a persevera in greseala este cu totul altceva, cu precadere cand ai informatia tot aici pe forum ...
attempt cred ca a facut un anunt, nu o evaluare si mai mult decat atat, sa spunem ca ai fi mai filatrop tu asa ... nu cred ca reactia ta a fost un sfat sau a vrut sa fie.
pentru cei care spun ca am fost prea agresiv ... imi cer scuze pentru iesirea din decor, insa nu mai suport sa vad persoane de genul acesta ... where are the moderators![]()

?
Răspunde cu citat