Zilele trecute m-a contactat o persoana care dorea sa isi faca un magazin online. Nu mai stiam ce preturi se practica, asa ca i-am spus ca e vorba de 400 - 500 E, cu un script pe care sa il fac eu. Dar am vazut pe seopedia o persoana care spunea ca face magazine online cu 120 - 130 E... nu mai tin minte suma exacta. Nu m-am gindit in acel moment ce simplu e sa folosesti un CMS... na mai am si eu probleme cu capulIn orice caz, persoana respectiva a spus ca se mai gindeste. Daca reusesti sa faci asa ceva, sa dai abonamente la preturi decente, chiar te voi recomanda. Teoretic, as putea face eu un astfel de site... sa las pe altii sa vinda... insa sint doua aspecte: 1. la cit timp mai am eu sa ma ocup de site-uri... 2. oricum, e ideea ta, si trebuie respectata, m-am saturat de cei care fura de la idei si pina la content... citeodata sint chiar scirbit, insa asta e o alta discutie, si nu vreau sa pic in off topic

In orice caz, persoana respectiva a spus ca se mai gindeste. Daca reusesti sa faci asa ceva, sa dai abonamente la preturi decente, chiar te voi recomanda. Teoretic, as putea face eu un astfel de site... sa las pe altii sa vinda... insa sint doua aspecte: 1. la cit timp mai am eu sa ma ocup de site-uri... 2. oricum, e ideea ta, si trebuie respectata, m-am saturat de cei care fura de la idei si pina la content... citeodata sint chiar scirbit, insa asta e o alta discutie, si nu vreau sa pic in off topic
Răspunde cu citat