A fost introdus un parametru nou CLS:
Cumulative Layout Shift: measures visual stability and quantifies the amount of unexpected layout shift of visible page content.
An ideal measurement is less than 0.1.
A fost introdus un parametru nou CLS:
Cumulative Layout Shift: measures visual stability and quantifies the amount of unexpected layout shift of visible page content.
An ideal measurement is less than 0.1.
Din testele pe care le fac cu extensia asta de Chrome pare ca un simplu tag img care nu are specificate width si height strica acest parametru direct proportional cu dimensiunea imaginii. Adevarul e ca e enervant cand ai deschis o pagina si deja citesti un text acesta sa se mute mai jos atunci cand se incarca toate elementele grafice.
Orice sfat vis-a-vis de UX e binevenit.
Si eu aveam o atentionare (era pe gaben) despre ceva in pagina.
Am vazut ca era un div cu un widget de Facebook.
Aparea scrisul si peste putina vreme aparea si poza de profil, poza care impingea putin in jos restul coloanei.
Dupa ce am depistat problema am dat un "width" si "height" div-ului si de atunci nu mai "arunca" in jos restul content-ului, isi rezerva din start spatiul necesar.
E o treaba buna ca Google ne ofera tot felul de sfaturi, cu toate ca dupa ce vezi ceva probleme trebuie sa te apuci sa le rezolvi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)