Deci ai open cart. Nu, e corecta linia aia, altceva nu iti merge. Verifica setarile de sitemap, mai mult nu te pot ajuta ca nu folosesc open cart. Sunt cativa pe aici care folosesc si se pricep bine de tot. Tom stiu ca e boss la astea. Cred ca nu iti genereaza sitemap-ul corect, verifica la extensii sa ai asa ceva.
Eu tot cu filezila il incarc pe un site si merge ok deci nu cred ca este de vina programul. Intra de curiozitate cu filezila acolo unde ai fisierul si fa un click dreapta edit/view si vezi daca iti arata continutul (daca nu iti arata habar n-am care este problema - vezi in ce director il pui - trebuie sa fie in root -eu il am in public html). Ca permisiuni eu am - owner - read si write, group - read, public - read (le vezi tot in filezila cu click dreapta permissions. Eu folosesc Create your Google Sitemap Online - XML Sitemaps Generator faci click unde scrie here ca sa descarci. Spor!
Sterge linia urmatoare din .htaccess si totul va reveni la normal:
RewriteRule ^sitemap.xml$ index.php?route=feed/google_sitemap [L]
Pe forumul celor de la open cart a mai fost semnalata o problema asemanatoare, iar solutia a fost aceasta.
Poti lasa si acea linie intacta dar atunci, pe serverul tau trebuie activat mod_rewrite.
Mai multe explicatii gasesti aici: http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=116&t=80393
Sper sa iti fie de ajutor.
Ultima modificare făcută de bodolik; 22nd September 2014 la 22:54.
Aia nu e o solutie... inseamna ca hostul care il are e cam de 2 lei. Orice host are mod_rewrite activat. Si daca e activat cum de fapt trebuie sa fie nu e nevoie sa stearga linia aia. Ala spune acolo in engleza ca doar daca nu e mod_rewrite activat sa stearga linia aia.
Mi se pare aiurea. N-are cum sa urci pe server un fisier cu continut si acolo sa i se stearga continutul. Deci, gresesti tu ceva.
Sitemap-ul il poti urca unde vor muschii tai, cu ce nume vor muschii tai cu conditia sa il declari ca atare in robots.txt: sitemap: http : //oricesite/oricefolder/oricenume.xml.
Deci pana la urma pori sa ai sitemap chiar si pe alt server...
Repet, eu cred ca gresesti tu ceva... ori numele fisierului, ori ai pe undeva o litera mare, ori calea nu este buna.
@ing3ras ia legatura cu mine maine dupa ora 14:00 prin PM si o sa incerc sa arunc o privire sa vad ce se intampla. Tind sa cred ca e de la server ceva, dar trebuie sa confirm. In sitemap, chiar si http://epufos.ro/index.php?route=feed/google_sitemap nu functioneaza, care este generat. Anyway, daca mai ai nevoie, lasa un PM si vedem.
Screenshot 2014-09-24 23.59.08.jpg
Sincer sa fiu chiar nu stiu unde gresesc, mai sus este sitemap-ul deschis de mine de pe desktop ... o sa incerc si varianta ta, sa l mut eventual in alt director sau site ! Multumesc !
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
Nu cred ca gresesti tu, eu cred ca e ceva de la host, ceva permisiuni sunt duse si iti face figuri. Cred ca ar trebui sa ii contactezi. Cand patesti asa sunt 2 mari cauze: 1. e prost setat clientul ftp (de exemplu daca folosesti filezilla vezi sa ai setat la file types, default transfer type: binary, asa e cel mai corect) sau 2. nu ai permisiuni destule. Se mai poate sa fie si hdd-ul full si de aia sa patesti asa dar asta e putin probabil. Deci ia legatura cu ei, e cel mai bine.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)