Idem. Eu l-am dezactivat sa vad daca isi revine intr-o saptamana doua WMT-ul. Stie cineva un alt plugin similar ce functioneaza fara probleme, asa preventiv? Eu am versiunea de wp. 3.61
Idem. Eu l-am dezactivat sa vad daca isi revine intr-o saptamana doua WMT-ul. Stie cineva un alt plugin similar ce functioneaza fara probleme, asa preventiv? Eu am versiunea de wp. 3.61
L-am dezactivat si eu si acum sa vedem ce o fi desi nu am mari asteptari. Deocamdata nu mai postez nimic pe site.
PS. @barzafurioasa De ce ai wp asa old ?
Nimic.
La mine a cam coincis momentul instalarii plugin-ului, insa nu stiu cum ar putea acesta duce la problema actuala.
wp 3.61 merge ok si nu am nevoie de update, in plus am umblat si la tema si mi se duc modificarile sau exista sansa ca multe sa nu mai mearga si nu am timpul necesar pentru a le rezolva. 3.61 nu este chiar asa vechi. Nu sunt eu de vina ca ei scot un update la 2 saptamani
p.s.: vezi ca eu am dat si din wmt la crawl - fetch as google sa imi indexeze home si toate paginile legate de ea - poate grabesc putin lucrurile (asta daca este de la plugin).
Vreo schimbare ? La mine tot la fel, public si degeaba.![]()
Nimic.
Idem. Am intrebat si pe forumul Google, insa nu a putut nimeni sa imi zica de ce se intampla. Eu il mai las scos inca o saptamana dupa care il pun la loc daca nu se intampla nimic.
De ce va complicati cu un plugin care (poate) face raul site-ului vostru? De ce nu bagati in footer treaba cu cookie-uri (si faceti trimitere catre legea respectiva)?
Repet, asta in cazul in care acel plugin creeaza probleme cu indexarea.
O sa incerc sa bag in footer, insa nu stiu daca este de la plugin.
Am reusit ! Am dezactivat pluginul de sitemap de Anne B. si am trimis sitemap generat de SEO by Yoast. S-au indexat toate.
Nimic.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)